12 Μαρ 2010

* ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ



ΦΤΑΣΑΜΕ ΑΙΣΙΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΤΕΤΑΡΤΑ ΧΑΙΡΟΝΥΜΦΙΑ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ,Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ.

Αν και πολλοι Χριστιανοι αδερφοι μας δεν γνωριζουν καν σε τι περιοδο βρισκομαστε,εμεις εχουμε χρεος να τους το υπενθυμισουμε.
Βρισκομαστε ηδη λιγο μετα το μεσον της Μεγαλης και Αγιας Τεσσαρακοστης του Πασχα,οι μερες ειναι πενθιμες,ειναι μερες Νηστειας και Προσευχης.
Μερες Μετανοιας και Συγχωρεσεως.
Μερες που πρεπει επιτελους να δωσουμε λιγη Αγαπη προς τον συνανθρωπο μας,οχι στα λογια αλλα στην πραξη.

Πριν απο μερικα χρονια, σε ενα ...
ταξιδι του, γνωστος Μητροπολιτης ειχε μια ευχαριστη εκπληξη.
Ενω καθοταν στο καθισμα του,ο Πιλοτος του αεροσκαφους της Ολυμπιακης Αεροποριας τον καλεσε μεσα στο πιλοτηριο.
Ο  Μητροπολιτης ειχε την εντυπωση οτι θα ειχε καποιες αποριες σχετικα με την πιστη μας,για θεολογικα ζητηματα κτλ, και γιαυτο τον καλεσε.
Οταν μπηκε μεσα στο πιλοτηριο ο Μητροπολιτης ειδε μια εικονα της Παναγιας στο πιλοτηριο μπροστα απο τον πιλοτο.
Η εικονα απο κατω εγραφε...
''ΝΑ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΣ ΨΗΛΑ''
Ο πιλοτος του ειπε οτι δεν ταξιδευει χωρις την εικονα αυτην,οπου παει την εχει μαζι του.
Ηταν απο ευλαβικη και πιστη οικογενεια,ναι υπαρχουν και τετοιες οικογενειες,οικογενειες που σεβονται τον Θεο,που Του εχουν απολυτη εμπιστοσυνη,ενα τετοιο παιδι τετοιας οικογενειας ηταν και ο πιλοτος της Ολυμπιακης Αεροποριας.
Μαλιστα αδερφια,και ομως υπαρχουν τετοιες ψυχες σημερα που εναποθετουν τις ελπιδες στην Θεοτοκο μας,στην γλυκια μας Παναγια.

Μπορει στην ελλαδα να την βριζουν και να την βλαστημανε την Μητερα του Θεου,αλλα υπαρχουν και ανθρωποι που την σεβονται και την τιμανε οπως της αξιζει.

5 σχόλια:

  1. Εδώ δεν αγαπάμε ουτε τους συνανθρώπους μας που τους βλέπουμε και με τους οποίους συνεργαζόμαστε κάθε μερα...Η Παναγία και ο Χριστός που μας πρόσφεραν τα πάντα και είναι τα πάντα για μάς,τους ξεχνάμε...και βάζουμε σε πρώτη μοιρα τα πάθη μας...Αφήνω ότι δεν μπορεις να κυκλοφορήσεις χωρίς να κολαστείς απο τα όσα βλέπεις...Πορνοπεριοδικά,αρτυσιμα φαγητά λες και δεν τρέχει τίποτε...Μετά απορουμε γιατι πανε κατα διαβόλου τα πράγματα,επόμενο είναι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ?
    ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΡΝΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΓΙΕΣ ΜΕΡΕΣ,ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ,ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ BLOGS
    ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟΥ.
    ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.
    ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΘΕΛΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΗΝΕΛΟΠΗ13/3/10 18:17

    ΣΑΡΑΚΩΣΤΗ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΤΗΣ ΒΑΒΥΛΩΝΑΣ[ΔΙΑΒΟΛΟΣ] ΑΠΛΩΘΗΚΕ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΩΝ ΤΗΛΕΩΡΑΣΕΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΡΟΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΕΝΘΟΥΣ ΔΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ--ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ---Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΓΑΠΗΤΗ ΠΗΝΕΛΟΠΗ...
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΒΛΑΚΩΘΕΙ(ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ) ΜΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΗΣ.
    ΟΛΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ.
    ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΘΙΜΕΣ,ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ,ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ.
    ΨΥΧΟΚΤΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟΚΟΥΤΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ,ΨΥΧΟΚΤΟΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Tα πάντα από την Χάρη ξεκινούν,
    Και στην Χάρη καταλήγουν,
    και όποιος είναι σήμερα δυνατός
    Κι' αυτός στην χάρη το οφείλει,
    Αλλ'αν αρνείται να το Παραδεχτεί
    Αυτός ειναι ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ πολύ
    και από τον Κύριο θα συνετισθεί
    Σ'αυτήν η στην επόμενη Ζωή !!!

    Χάρη στη χάρη του Κυρίου, ζούμε, κάνουμε οικογένειες, κερδίζουμε τον καθημερινό ψωμί μας, χαιρόμαστε την Ζωή, διατηρούμαστε στην ζωη, και παίρνουμε καθε μας αναπνοή.
    Χάρη στην Χάρη του Κυρίου, και στις χειρότερες περιστάσεις, μεσα απο τους πονους,τις αρρώστιες και τα τραύματα ζωης φεγγοβόλα πάντα η Ελπίδα για ενα καλύτερο Αύριο, για ενα χάδι, για μια παρηγοριά, για βοήθεια και δύναμη απο ΆΝΩΘΕΝ, από τον ΘΕΟ.
    Χάρη στη ΧΑΡΗ του Κυρίου έθη που ησαν πάμφτωχα αποκτούν επάρκεια, και αλλα που τα μάστιζαν αρρώστιες, βια και διαφθορά ζουν σημερα σε ασφάλεια και ευημερία και αλλα πάλη μεγάλα Εθνη εχουν τοσο πολύ πλουτίσει και ειναι τόσο ισχυρά που απο την ΧΑΡΗ έχουν αποδημήσει, και γεμάτα αισθήματα στρατιωτικής και στρατηγικής υπέροχης νομίζουν οτι δικα τους είναι τα γειτονικά τους εθνη για να τα καταβροχθίσουν.
    Αλλα, αλίμονο και τρισαλιμονο στον πολιτικό ηγέτη και στο κράτος του, που όπως οι βασιλιάδες της Ασσυρίας, της Βαβυλωνίας, και ο Μεγάλος Ναβουχοδονόσορ , ο Ναπολέων, και ο Χίτλερ και χιλιαδες άλλοι πιστεύσει οτι χάρη στην δύναμη του μπορεί εθνη να καταβροχθίσει, αυτός θα γνωρίσει οτι ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ και κανείς δεν μπορεί ατιμώρητα Εθνη και λαούς να βιάζει !!!

    Φίλοι, μου κανένας ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ δεν θα μπει στην Βασίλεια του Κυρίου.
    Μπροστά στον Κύριο Ιησού Χριστό θα συνταχτούν ολα τα ΕΘΝΗ και θα τα ξεχωρίσει το ενα απο το αλλο, τα πρόβατα απο τα γίδια, και θα πει σ'αυτούς που θα εχει βάλλει στα δεξια του «Ελάτε οι ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΙ του Πατέρα μου να κληρονόμησε τη βασιλεία που εχει ετοιμαστεί για σας..... γιατι Πεινασα, και μου δώσατε να φαω, διψασα και μου δώσατε να πιω....και στην άλλη παράταξη θα πει "Φυγετε απο μενα εσεις οι καταραμένοι, στη Φωτιά την αιώνια ..... Γιατι πεινασα και ΔΕΝ μου δωσατε να φας, διψασα και δεν μου δωσατε να πιω..."»(Ματθαίος 25;31-46)
    Και ολοι που θα συμπεριλαμβάνονται στα ΑΡΙΣΤΕΡΑ του θα ειναι οι ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ, που δεν εκτίμησαν την Σταυρική του ΘΥΣΙΑ, και ΑΓΝΟΗΣΑΝ το κάλεσμα του και ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΤΗΚΑΝ ν' ανοίξουν την Καρδία τους και ΣΩΤΗΡΑ τους να τον δεχτούν !!!

    Φίλοι η ΑΚΑΤΑΔΕΞΙΑ, το να μην ανοίξεις την καρδιά σου στον ΧΡΙΣΤΟ και ΣΩΤΗΡΑ σου να τον δεχτείς ειναι η ΑΣΥΓΧΩΡΗΤΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ και ΑΜΑΡΤΙΑ.
    Και όποιος ΑΨΗΦΑ την ΧΑΡΗ του ΧΡΙΣΤΟΥ μακριά του θα χαθεί .

    "Xριστε μου, ελα στη Ζωή μου και ΜΕΙΝΕ μαζι μου. Σου ζητάω συγνώμη που μακριά σου όλες τις ήμερες της Ζωής μου Ζούσα. Σου δίνομαι σου Παραδίνομαι και σε Παρακαλώ να έρθεις στην Ζωή μου και να ΓΙΝΕΙ το ΘΕΛΗΜΑ σου σε μένα." Είναι η προσευχή που ΣΩΖΕΙ τον αμαρτωλό. Αμην!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εσεις τι λετε?