20 Μαρ 2010

* ΑΧ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ...

Οι οδοντιατροι μας συμβουλευουν να βουρτσιζουμε τα δοντια μας τρεις φορες την ημερα,τους ακουμε και τους υπακουμε...

Θελουμε να εχουμε ενα καθαρο στομα,δεν μας ερχετε καλα να μιλαμε και να μυριζει το στομα μας με την παρεα,με τους φιλους μας,με τους συγγενεις μας.
Θελουμε μια καθαρη αναπνοη ετσι ωστε να μην νιωθει ασχημα ο απεναντι μας.
Ολα ωραια και ...
καλα.
Και πολυ καλα κανουμε.
Ομως τι γινεται με την περιπτωση που το στομα ενω ειναι καθαρο απο το βουρτσισμα αλλα ειναι χυδαιο και βρωμικο απο τα λογια και τις σαρκικες πραξεις?
Καποτε υπηρχαν Χρυσοστομοι και Χριστοστομοι σημερα δυστυχως η βρωμοστομια και η δυσωδια των λογων.ειναι σε ολες τις ταξεις και ηλικιες,απο μικρα παιδια μεχρι ηλικιωμενους.
Σε καθε προταση ακους και καποια ασχημη λεξη,λες και χωρις αυτες τις λεξεις δεν θα καταλαβει ο αλλος,αλλα κατανταει συνηθεια απο καποια στιγμη και μετα,κακη συνηθεια μαλιστα.
Οι βρισιες και οι βλαστημιες πανε και ερχονται απο τα στοματα.
Πως πας και μεταλαμβανεις Χριστο απο τετοιο στομα οταν την προηγουμενη μερα το στομα σου ηταν μεσα στην σαρκικη αμαρτια των παθων σου?
Πως ειναι δυνατον να βλαστημας απο πρωιας μεχρι νυκτος τον Πλαστη σου?
Πως ειναι δυνατον να βλαστημας απο πρωιας μεχρι νυκτος την Μανα σου?
Αυτα δεν γινονται πουθενα αλλου στον κοσμο εκτος απο την Ελλαδα μας.
Πουθενα και σε καμμια αλλη θρησκεια δεν βριζουν τον Θεο.
Αλλα οι βλασφημοι Ελληνες δεν υπολογιζουν κανεναν και τιποτε.
Αλλα με το στομα που εχεις συνεχιζεις να λες ψεμματα και συκοφαντιες,κατηγορεις τον αδερφο σου,κρινεις το τι κανουν οι αλλοι,βλεπεις με μικροσκοπιο και τηλεσκοπιο το τι κανει ο αλλος ενω δεν βλεπεις τα δικα σου χαλια?
Και μετα χωρις εξομολογηση πηγαινεις και μεταλαμβανεις το Πασχα,και αφου φυγεις απο την Εκκλησια αρχιζεις παλι το ιδιο εργο που ειχες διακοψει για λιγο.
Με τι στομα αδερφε πηγαινεις εκει μπροστα?
Εχεις συναισθηση τι κανεις?
Ξερεις τι βαζεις μεσα σου?
Πως υποδεχεσε εναν Χριστο μεσα σου οταν δεν σταματας να τον βλαστημας?
Πως τον λαμβανεις οταν την επομενη ξαναρχιζεις χωρις ντροπη τα σαρκικα σου παθη?
Υπαρχουν ομως και οι εξομολογοι,ναι αυτους που τους βριζεις,πηγαινε μια βολτα,μετανοησε,εξομολογησου,ακου προσεκτικα τι θα σου πει,καθαρισε το στομα σου απο τους ρυπους του διαβολου,και πηγαινε να μεταλαβεις με καθαρο στομα και καθαρη ψυχη.
Σε τετοια κατασταση φτασαμε,αντι να δοξαζουμε μερα νυχτα και σε καθε ανασα μας τον Πλαστη και Δημιουργο των παντων,να τον βλαστημανε καποιοι Ελληνες αδερφοι μας και να μολυνουν το στομα τους απο ενεργειες καθολου καλες στα ματια του Θεου.

ΚΥΡΙΕ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΔΩΣΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ,ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ,ΝΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΟΙ ΕΚΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΑ ΣΕ ΛΑΒΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ.


ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ...

12 σχόλια:

  1. Κάποτε το να βλασφημεί κανείς τα θεία ήταν ποινικό αδίκημα.Μπορεί να είναι και σήμερα.Πέρα όμως απο το ποινικό αδίκημα,η ουσία είναι ότι βλασφημείται το όνομα του Χριστου και αυτό είναι μεγάλη αμαρτία που δεν θα πρέπει ποτέ να παραβλέπουμε.Θάπρεπε να λέγεται απο τις πρώτες αμαρτίες στον πνευματικό αλλα ποσοι εχουν υπακοή σήμερα να κάνουν ό,τι τους πεί ?Ο καθένας κάνει ό,τι του κατέβει...Τι να πεί κανείς ?Ο Θεός να βάλει το χέρι του !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΒΛΑΣΦΗΜΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ,ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΤΕΡΗΜΑ.
    ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΔΕΝ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ,ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗΘΡΗΣΚΟΙ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.
    ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ,ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.
    ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΗ ΜΑΛΙΣΤΑ.
    Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΩΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΛΑΣΦΗΜΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος20/3/10 13:36

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΗΛΙΚΙΑ ΑΚΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ.. ΜΗΠΩΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ??? Η ΜΗΠΩΣ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΑΣ???? ΕΧΩ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΠΩΣ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΤΥΡΟΥΝΕ Τ ΑΠΑΝΤΑ.. ΓΙΝΟΝΤΕ ΠΟΛΥ ΑΥΣΤΗΡΟΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥΣ... ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΡΑΤΑΜΕ???? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΑΤΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΩΝΥΜΕ...
    ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΦΤΑΙΝΕ ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΤΟΥΣ.
    ΟΤΑΝ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΒΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ,Η ΜΑΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ...ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΩΜΑΤΑ,ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ?
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ''ΣΥΣΤΗΜΑ''...ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΩΣΤΟ ΤΟ ''ΣΥΣΤΗΜΑ'' ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΩΣΤΟΙ.
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΑΤΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος20/3/10 14:52

    ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΙ ΕΥΧΩΝ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ..

    ΧΑΘΗΚΕ ΠΛΕΩΝ Η ΕΠΙΚΟΙΝΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ,ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΛΕΩΝ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΞΕΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ, ΜΕ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΛΠ.. ΣΠΑΝΙΑ ΕΩΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.. ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΙΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.. ΟΙ ΝΕΩΛΑΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΗΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΑ ΑΚΟΥΝΕ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ.. ΟΣΟ ΔΕ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΟΣΟ ΔΕ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΤΟΣΟ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΒΡΙΣΙΕΣ,ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ,ΟΙ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΟΙΣ ΚΛΠ... Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είπε κάποτε ο γνωστός μακαριστός γέροντας Επιφάνιος Θεοδωρόπουλος σε μια μάνα εχεις την εντύπωση ότι τα παιδιά είναι δικά σου ?Του Θεού ειναι !Προβατάκια δικά του είναι και σε έβαλε να τα φυλάς !Αυτό σημαίνει ότι δεν εχουν οι γονείς το δικαίωμα να συμπεριφέρονται στα παιδιά τους όπως θέλουν αυτοί,αλλά όπως ορίζει ο νόμος του Θεού.Πολλοί ουτε το καταλαβαίνουν αυτό,ούτε το υπολογίζουν.Οταν λοιπόν οι γονείς δε σέβονται ούτε το Θεό,ούτε την ανθρώπινη εξουσία και όλους τους ισοπεδώνουν,τι περιμένουν ?Τίποτε...Μετά δάσκαλοι,καθηγητές ,κατηχητές κλπ τι να κάνουν όταν το σπίτι έχει άλλο σύστημα και άλλη νοοτροπία ?Τι να πεί κανείς σε αυτους τους ανθρώπους που γίνανε γονείς χωρίς να είναι έτοιμοι γι αυτό ?Ό Θεός να τους ελεήσει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΩΝΥΜΕ/Η...
    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ.
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΑ ΤΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΤΟΥ.
    ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕΣΩ ΕΜΑΙΛΣ Η' ΑΛΛΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ.
    ΛΥΠΗΡΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΑΥΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΓΑΠΗΤΗ ΝΤΙΝΑ...
    ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΦΟΔΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ,ΚΑΗΚΑΜΕ.
    ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ''ΧΤΙΖΟΥΝ''ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.
    ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΓΟΝΕΩΝ,ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ,ΓΙΑΓΙΑΔΩΝ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΧΤΙΖΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ.
    ΤΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος22/3/10 18:20

    ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΕΧΓΟΥΣ ΜΑΣ ΜΙΛΟΥΣΕ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣΤΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ,ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΣΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΑΘΜΟ ΠΟΙΟ ΚΑΤΩ ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΒΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ.. ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΩ ΜΑ ΔΑΣΚΑΛΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΠΟΥ ΗΡΘΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΤΗ ΓΗ, ΚΑΛΗ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ ΤΟ ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ..

    ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΟ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.. ΤΟ ΓΥΡΝΑΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΓΑΠΗΤΕ/Η ΑΝΩΝΥΜΕ...
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟ.
    ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΘΕΟΛΟΓΟΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΖΩΗ,ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΔΑΞΟΥΝ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΥΣ?
    ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ,ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟ.
    ΓΙΝΕΤΕ ΑΓΙΟΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος23/3/10 09:40

    ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΙ' ΕΥΧΩΝ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ..

    ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΑΣΚΛΑΛΟΙ.. ΣΧΕΔΩΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΜΙΣΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΛΛΑ, ΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΑ ΛΕΝΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ?????????? ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ Ν ΑΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ...

    ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΒΟΗΘΑΤΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΤΥΦΛΟΥΣ... Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΠΑΞΙΑ ΔΩΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ, ΝΑ ΣΑΣ ΦΩΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΩΡΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ..

    ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΓΑΠΗΤΕ/Η ΑΝΩΝΥΜΕ...
    ΣΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟ,ΣΗΜΕΡΑ ΕΓΙΝΑΝ ΜΟΝΤΕΡΝΟΙ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΡΑΦΙ ΤΗΣ ΞΕΧΑΣΜΕΝΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΤΟΥΣ.
    ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΜΕ ΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ''ΠΟΤΙΣΟΥΝ''ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΧΡΙΣΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ,ΤΟΤΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΓΕΡΕΣ ΡΙΖΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΕΜΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΛΑΚΕΥΤΙΚΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ,ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΥΦΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ,ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΖΟΥΜΕ,ΜΕ ΠΑΘΗ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ,ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΜΑΡΤΩΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ.
    ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΠΑΞΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εσεις τι λετε?