22 Μαρ 2010

* ΣΑΝ ΠΟΛΥ ΔΕΝ ΒΙΑΖΕΣΕ?

ΩΡΑΙΑ... ΚΟΙΝΩΝΗΣΑΜΕ,ΠΑΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΤΩΡΑ!!!

Σοβαρα???
Γιαυτο και μονο ηρθατε στην Εκκλησια?
Δεν φτανει που ηρθατε λιγο πριν τελειωσει,αλλα μολις κοινωνησατε βιαζεστε να φυγετε.
Με βιασυνη ετοιμασες τα παιδια σου και τα εφερες στην Εκκλησια,χωρις καμμια κατηχηση απο πριν για το τι θα επακολουθησει,χωρις να πεις τα παιδια σου τι θα μεταλαβουν,τι σημαινει Εκκλησια κτλ.
Το μονο που νοιαζεσε ειναι να...
κοινωνησεις και να συνεχισεις την ασωτη και αδιαφορη ζωη σου.

Ξερεις...ο ιουδας μολις κοινωνησε στον μυστικο δειπνο,αμεσως το εβαλε στα ποδια,ετρεξε να προδωσει τον Κυριο και Χριστο μας δεν περιμενε να τελειωσει η Ευχαριστια.
Δεν σε ενδιαφερει η Εκκλησια αλλα σε ενδιαφερει το συμφερον σου,ουτε σε νοιαζει το τι συμβαινει,ουτε νοιαζεσε να μαθεις δυο τρια πραγματα βασικα για την πιστη που λες οτι πιστευεις.
Τι πιστευεις αραγε?
Λες ''ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ''...ναι αλλα τι πιστευεις?
Και ο διαβολος πιστευει αλλα τριβει και τα χερια του οταν εμεις βρισκομαστε σε αδιαφορια και αγνοια,γιατι μας εχει στο χερι του,μας κανει οτι θελει.

Ξερετε αγαπητοι αδερφοι ποιοι ονομαζονται ''Διευχονιτες''?
Οχι οχι δεν ειναι οι αναγνωστες αυτου του ιστολογιου,αλλα ''Διευχονιτες'' ειναι αυτοι που πανε στην Εκκλησια τον καιρο που ειναι να τελειωσει η Θεια Λειτουργια.
Πανε μονο και μονο να μεταλαβουν αυτοι η' τα παιδια τους και αμεσως πριν πει το ''Διευχων τον Αγιων''το βαζουν στο ποδι,φευγουν απο την Εκκλησια,δεν τους χωραει ο τοπος.

Και ομως αυτοι ειναι Βαπτισμενοι,Μυρωμενοι Ορθοδοξοι Χριστιανοι,αλλα το μυαλο και η σκεψη τους ειναι μονο στα υλικα αγαθα και στα επι της γης.
Δεν δικαιολογειται κανεις Ορθοδοξος να μην γνωριζει τα βασικα πραγματα της Πιστεως μας/

Αδερφοι ας ειμαστε πολυ προσεκτικοι,να πηγαινουμε στην Εκκλησια οσο το δυνατον νωριτερα και να μην γινομαστε ιουδες και το βαζουμε στα ποδια μολις κοινωνησουμε.
Να παιρνουμε τις ευλογιες και την χαρη του Θεου.
Να περιμενουμε να τελειωσει η Θεια Λειτουργια με το ''ΔΙΕΥΧΩΝ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ'' και μετα ας παμε στην ευχη του καλου μας Θεου.

ΜΕΓΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ,ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΒΟΗΘΟΙ ΜΟΙ.

16 σχόλια:

  1. πηνελοπη22/3/10 04:35

    ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΑΥΤΟ ---ΕΓΩ ΑΝ ΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΑΡΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ;αφου καμια φορα που με πιανει η ακηδια ....λεγω στον εαυτον μου ''πηνελοπη σηκω γιατι ολη μερα δεν θα εχεις χαρα..σηκω να πας να παρεις χαρα και αυτο το οδοφραγμα του νου οπως το λεγω με εχει βοηθησει παρα πολυ διοτι εδω εχουν ακηδια οι μοναχοι δεν θα εχουμε εμεις οι κοσμικοι;----ΚΑΠΟΤΕ ΠΗΓΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΒΓΗΚΕ Ο ΠΑΤΗΡ ΙΑΚΩΒΟΣ ΤΣΑΛΙΚΗΣ και αρχισε να θυμιαζει περασε απο την κυρια και δεν την θυμιασε στο τελος της λειτουργιας πιανει τον πατερ η γυναικα και του λεγει ''πατερ περασατε και θυμιασατε ολο τον κοσμο και εμενα δεν με θυμιασατε και θυμιασατε μαλιστα την διπλανη μου θεση που ηταν καινη ενω εμενα οχι γιατι πατερ;ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ;---λεγει ο πατερ''αγαπητη μου δεν σας ειδα εισασταν μεσα στη λειτουργεια;'' ---ΕΚΕΙΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΕ --ναι πατερ ημουνα .Τοτε της ειπε εκεινος ''μηπως σκεφτοσασταν το κοπαδι που θα πηγαινατε τα ζωα που θα πηγαινατε να βρειτε μετα την λειτουργεια;---ΝΑΙ [λεγει αυτη]το σκεφτηκα εκεινη την ωρα και τι μαυτο πατερ ;---ΤΟΤΕ ΕΚΕΙΝΟς ΤΗς ΕΙΠΕ ---ε εκεινη την ωρα αγαπητη κυρια που σκεπτοσασταν αυτο εγω δεν σας ειδα μεσα στην λειτουργεια----μα [του ξαναλεγει]θυμιασατε ομως την θεση την δυπλανη που ελειπε η εν λογω κυρια γιατι εκεινη ελειπε!!!----ΕΛΕΙΠΕ ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΑΡΡΩΣΤΗ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΤΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΟΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗς ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΚΟΠΑΔΙ ΣΑΣ Ο ΘΕΟΣ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΘΥΜΙΑΣΩ--------τα συμπερασματα δικα μας αδελφοι------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ''Διευχονιτες''ΠΟΛΥ Μ'ΑΡΕΣΕ ΑΥΤΟ.
    ΤΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣ ΑΓΑΠΗΤΗ ΠΗΝΕΛΟΠΗ...
    ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΝΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ,ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΝΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.
    ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ,ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣ ΑΓΑΠΗΤΗ ΕΙΡΗΝΗ...
    ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΤΣΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ...''ΔΙΕΥΧΟΝΙΤΕΣ''
    ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος22/3/10 11:34

    ΠΡΙΝ ΑΠΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ Σ ΕΝΑ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΟ ΜΕΡΟΣ, 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΣΗΚΩΘΗΚΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΟΛΙΣ ΕΦΤΑΣΑ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΛΕΩ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ: ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΦΕΝΕΤΑI ΜΗΠΩΣ ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΛΛΑ ΑΣ ΠΑΩ ΝΑ ΔΩ ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ ΦΤΑΝΩ ΣΤΗ ΠΟΡΤΑ ΜΠΑΙΝΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ 20 ΑΤΟΜΑ ΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΑΛΤΕΣ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΙΑΚΟΝΑΚΙ ΜΙΚΡΟ ΘΑ ΗΤΑΝ 17 ΕΤΩΝ Ε ΚΑΘΟΜΑΙ ΑΚΟΥΩ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΒΓΑΖΕΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΤΗ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΚΑΝΤΕ ΟΥΡΑ ΕΔΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑΛΑΒΩ, ΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΕΛΑΤΕ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΣΤΕ ΠΑΝΩ ΜΟΥ... ΕΜ ΔΕΝ ΕΦΤΑΝΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΗΡΘΑΝ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΜΕΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΛΕΟΣ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΜΟΛΙΣ ΕΦΤΑΣΑ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΒΛΕΠΑ ΤΟΝ ΚΑΗΜΕΝΟ ΤΟ ΠΑΠΑ ΝΑ ΓΥΡΝΑΕΙ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΑΤΕ ΠΩΣ ΤΟΝ ΣΚΟΥΝΤΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΜΟΥΣΚΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ Η ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΩ ΑΚΟΥΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΝΤΕ ΠΑΤΕΡ ΜΟΥ ΚΟΙΝΟΝΑΤΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ??????? ΓΥΡΝΑΕΙ Ο ΠΑΤΕΡ ΣΚΟΥΠΙΖΕΙ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΕΙ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ????? ΚΑΙ ΓΥΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΙΧΝΕΙ ΜΙΑ ΒΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ...

    ΤΙ ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΙΣ ΤΩΡΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πηνελοπη22/3/10 12:40

    καλησπερα σε ολη την παραια εγω φιλοι μου εχω μια απορεια [εχω πολλες αλλα επι του λογου το αληθες]----ο Ιουδας οταν εφυγε γιατι δεν ετρεξε ο ιωαννης αφου ο κυριος του το ειπε στο μυστικο δυπνο να μιλησει του ιουδα και να τον αποτρεψει να πουληΣει τον κυριον μας;----μΗΠΩς ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΓΑΠΗΤΗ ΠΗΝΕΛΟΠΗ...
    Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΟΤΑΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΜΙΛΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ.
    ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΝΑΡΚΩΣΗ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΡΟΔΙΔΕ.
    ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΤΑΝ ΕΦΕΥΓΕ Ο ΙΟΥΔΑΣ,Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ''ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ''ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΙ ΕΝΟΟΥΣΕ,ΝΟΜΙΖΑΝ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ.
    ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΑΝ ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΕ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΟΤΙ Ο ΙΟΥΔΑΣ ΘΑ ΠΡΟΔΙΔΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ?
    ΕΔΩ ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ,ΤΟΝ ΙΟΥΔΑ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕ?
    ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτο το διευχονίτες και εγώ πρώτη φορά το άκουσα...Πάντως είναι μεγάλη ασέβεια να φεύγουμε χωρίς να ευχαριστήσουμε το Θεό που μας αξίωσε και σήμερα να μεταλάβουμε σώμα και Αίμα Χριστού.Για κάποιους ανθρώπους ίσως είναι η τελευταία τους κοινωνία.Πρέπει να μεταλαβάνουμε άξια,με προσοχη και προετοιμασία.Δεν ειναι κανένα ηδύποτο για τα χρονια πολλα,είναι μυστήριο...Αλλά όπως είπαμε χρειάζεται ενδιαφέρον.Οταν δεν υπάρχει,τότε πάμε με τους κανόνες μας και μεταλαβάνουμε όποτε νάναι...Το τι θα μεταλάβουμε όμως ο Θεός το ξέρει,όχι εμείς !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ,Ο ΙΟΥΔΑΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΠΡΙΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΘΕΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΑ.
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ,ΟΣΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΠΡΙΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΟΥΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. πηνελοπη22/3/10 19:01

    πω πω ναι ιστιολογε δεν το ειχα σκεφτει πολυ σωστα το ειπες πως ο πετρος θα χυμαγε να του καμει κακο ισως.. θα ηθελα αδελφε να εξαντλησουμε σε παρακαλω δηλαδη την δια τον πλησιον αγαπη διοτι εχω καποια κενα ---θελω παρα πολυ αυτη την συζητηση να γινει με ταπεινο φρονημα να υπαρχει αυτη η ανταλλακτικοτητα αποψεων σε χριστιανικο επιπεδο και να βγει ενα συμπερασμα ειναι σιγουρο οτι πρωτη θα θεσω ερωτηματα ουσιας πανω στο θεμα και πιστευω πως κατι θαβγει διοτι φαινεται αδελφε οτι η αποψη σου σε βαθια θεολογικα θεματα φαινεται σωστη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΓΑΠΗΤΗ ΠΗΝΕΛΟΠΗ...
    ΟΤΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΣΤΟ EMAIL dieyxontonagion@gmail.com ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ.
    ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΗΝΕΛΟΠΗ23/3/10 01:44

    καλημερα αδεΛφε δεν θα ηταν καΛυτερο ο διαΛογος να γινει ον λαιν για να βοηθηθουν και αλλοι ανθρωποι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΓΑΠΗΤΗ ΠΗΝΕΛΟΠΗ,ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.
    ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.
    ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕΣΩ ΝΕΩΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΘΟΥΝ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. πηνελοπη23/3/10 05:56

    ενταξει αδελφε εν καιρω οταν βαλετε θεμα που να εχει σχεση με την αγαπη του πλησιον θα αναπτυξω συλλογισμους ,απορειες κ.λ.π προς ωφελος των ανθρωπων και αδελφων διοτι και αλλοι ανθρωποι μπορει να τους εχουν σαν απορειες----θα κανω υπομονη----σε ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΓΑΠΗΤΗ ΠΗΝΕΛΟΠΗ...
    ΜΕ ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ,ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΕ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ ΜΑΣ.
    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ,ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΗΝΕΛΟΠΗ23/3/10 06:56

    ΕΝΤΑΞΕΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΕΝ ΘΕΩ ΚΑΛΑ ΕΣΤΙΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εσεις τι λετε?