4 Δεκ 2010

* ΟΤΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΘΕΟΦΙΛΕΣΤΑΤΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΠΑΜΕΙΑΣ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΓΑΠΗΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΤΟΥ ''ΔΙ'ΕΥΧΩΝ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ''

Σημάδια νέας παραθρησκευτικής προπαγάνδας κατά του Ιησού Χριστού

Κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο ένα άρθρο με τίτλο ''Τα μυστικά του Ιησού στο Διαδίκτυο'' στο οποίο διαφημίζεται η ψηφιοποίηση και η προβολή μέσω της Google εβραϊκών κειμένων που όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν τα δημοσιεύματα, ως παπαγαλάκια της νέας τάξης, ''ρίχνουν φώς'' στη ζωή του Χριστού.

Σχολιάζω λοιπόν έτσι απλά:

Και μόνο από τον τίτλο του άρθρου καταλαβαίνει κανείς πως ...
δεν έχει γραφτεί από Χριστιανό γιατί λείπει η λέξη Κύριος μπροστά από το όνομα του Θεανθρώπου αλλά και η λέξη Χριστός που το συνοδεύει γεγονός που υποδηλώνει μία άρνηση απόδοσης τιμής και σεβασμού.
Ο αρθογράφος θα προτιμούσε σίγουρα να χρησιμοποιήσει τη λέξη Ναζωραίος όμως έτσι θα γινόταν αντιληπτός ευκολότερα από το κοινό.
Επίσης ο Θεός ως φως δεν κράτησε τίποτε κρυφό η μυστικό όσον αφορά στην σωτηρία της ψυχής και στην πορεία της Εκκλησίας του.
Οι σαγηνευτικές μυστικοπάθειες λοιπόν όπως προκύπτουν από τον τίτλο αυτό ''Τα μυστικά του Ιησού'' χρησιμοποιούνται περισσότερο από γνωστούς αντιχριστιανικούς κύκλους που ελέγχουν μεταξύ άλλων και το διαδίκτυο.

Δίνεται λοιπόν ιδιαίτερη βαρύτητα από το Εβραϊκό κράτος σε αυτά τα ευρήματα που αποκαλούνται ''Χειρόγραφα της Νεκράς Θάλασσας'' γιατί βρέθηκαν σε σπηλιές της νεκράς θάλασσας σύμφωνα με τους Ισραηλινούς και φυλάσσονται στο Ισραηλινό Μουσείο της Ιερουσαλήμ υπό συνθήκες υψηλής ασφάλειας, σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που να προστατεύονται μέχρι και από πυρηνική απειλή.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του ισραηλινού τύπου, τα Χειρόγραφα της Νεκράς Θάλασσας είναι τα παλαιότερα αντίγραφα της εβραϊκής βίβλου, περιλαμβάνουν όμως και κοσμικά κείμενα που χρονολογούνται από τον 3ο π.Χ. ως τον 1ο μ.Χ αιώνα και είναι γραμμένα πάνω σε δέρμα αγέννητου ζώου δηλαδή περγαμηνή.

Πίσω από τη μάσκα

Σύμφωνα με αναγνώστες των χειρογράφων της νεκράς θάλασσας πρόκειται για κακόδοξα και ύπουλα κείμενα τα οποία σκοπό έχουν να πλήξουν την θεία υπόσταση του Ιησού ως Χριστού και ειδικότερα το γεγονός της Ανάστασης Του.
Ενώ ο συγγραφέας τους εμφανίζεται ως πιστός του Ιησού Χριστού χαρακτηρίζοντας τον ως γλυκύτατο, ταυτόχρονα ισχυρίζεται πως από τον σταυρό κατέβηκε ζωντανός και στη συνέχεια τον γιάτρεψαν στο μνήμα οι μαθητές του μαζί με μια θρησκευτική τάξη της εποχής  που ήταν και αυτή που εκπαίδευσε τον Ιησού στο ρόλο του Μεσσία.

Τέλος έρχονται να ολοκληρώσουν τους δηλητηριώδεις ισχυρισμούς τους λέγοντας ότι ο Χριστός πέθανε και έθαψαν το σώμα του κάπου στο Ισραήλ οι μαθητές του σε μέρος που να μη βρεθεί ποτέ.

Αυτά τα ψευδή και συκοφαντικά έγγραφα δεν είναι τα μόνα που υπάρχουν, τα λεγόμενα απόκρυφα κείμενα αποτελούν μια πραγματικότητα που προήλθε από πολέμιους του Χριστιανισμού ανά τους αιώνες.
Πολλά από αυτά είναι ψευδεπίγραφα και φέρουν την υπογραφή αποστόλων όμως το περιεχόμενο τους είναι μακράν της διδασκαλίας του Χριστού με αποτέλεσμα με μια απλή ανάγνωση κάποιος που έχει τον ψυχικό του οφθαλμό καθαρό να μπορεί να διακρίνει την υστεροβουλία που κρύβουν.

Σήμερα το εβραϊκό κράτος θεωρεί ως τη σημαντικότερη ανακάλυψη των εποχών του Ισραήλ τέτοιου είδους έγγραφα και το κέντρο έρευνας και ανάπτυξης του Google αναλαμβάνει τη ''διαφήμηση'' τους στο ιντερνέτ.
Τα σημάδια δείχνουν ότι μια νέα έντονη καταιγίδα αντιχριστιανικών μηνυμάτων πλησιάζει και τα μέλη της Εκκλησίας μας πρέπει να εφοδιαστούν με τα πνευματικά εφόδια που χρειάζονται για να την αντιμετωπίσουν και να βγουν αλώβητα και πιο δυνατά από αυτήν την δοκιμασία.

+ Ο ΑΒ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟΝ ΘΕΟΦΙΛΕΣΤΑΤΟ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΑΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟ ΑΠΑΜΕΙΑΣ ΒΙΚΕΝΤΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ.



ΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΕΤΗ ΔΕΣΠΟΤΑ!!!

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος5/12/10 11:44

    ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΘΡΗΣΚΕΙΕΣ+ΑΙΡΕΣΕΙΣ
    ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΑΝΕ
    ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΑΨΟΥΝ ΚΟΣΜΟ...

    ΜΕ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ
    ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΥΠΑΚΟΗ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ
    ΤΗΝ ΑΓΙΑ
    ΑΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΘΑΡΡΟΣ
    ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕ ΧΡΙΣΤΟΝ
    ΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΘΕΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ=
    ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ+ΤΟ ΦΩΣ...

    ΑΜΗΝ+

    ΕΥΧΕΣΘΕ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΕ.
    {ΕΛΑΧΙΣΤΗ +ΑΣΘΕΝΗΣ}
    Α.Α+

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΓΑΠΗΤΗ Α.Α...
    ΤΩΡΑ ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ.
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΟΧΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος14/12/10 07:29

    SWSTA DI'EYXWN+
    EXEIS DIKIO.TWRA THA FANOUN....OLA+

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εσεις τι λετε?