2 Σεπ 2011

* Ο ΛΟΓΟΣ ΣΕ ΕΣΑΣ

ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ. 

ΓΡΑΨΤΕ ΟΤΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ,ΑΠΟΡΙΕΣ,ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ,ΓΝΩΜΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ,ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ,ΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΚΤΛ.

Ο ΛΟΓΟΣ ΣΕ ΕΣΑΣ ΛΟΙΠΟΝ...






2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος6/9/11 03:09

    Πιστεύω να μην παραξηγηθώ,θα ήθελα να παραθέσω ένα ερώτημα που έγινε στον άγιο Αναστάσιο τον Σιναίτη .
    Ερωτ:-Αυτοί που σώζονται τι θα γίνουν;
    Απάντ:-Ο Ιωάννης στην Αποκάλυψη λέει *είδα καινούργιο ουρανό και καινούργια γη και την αγία πόλη Ιερουσαλήμ την είδα καινούργια,να κατεβαίνει από τον ουρανό,ετοιμασμένη από τον Θεό,στολισμένη σαν νύφη..και είδα την πόλη Ιερουσαλήμ να έχει τη δόξα από τον Θεό και τα θεμέλια του τείχους της να είναι διακοσμημένα με πολύτιμους λίθους.Και η πλατεία ήταν στρωμένη με καθαρό χρυσάφι,διαυγές σαν γυαλί.και δεν είδα ναόν σε αυτήν διότι ο Κύριος είναι ο ναός της.Και η πόλη αυτή ,δεν έχει ανάγκη του ήλιου,ούτε της σελήνης διότι την φωτίζει η δόξα Του Θεού και η νύχτα δεν υπάρχει σε αυτήν πιά....
    Οι άλλοι πάλι θα απολαύσουν την καλοπέραση του Παραδείσου....
    Και οι άλλοι,θα καταλάβουν την αγία γη,και τη λαμπρότητα της πόλεως,μαζί με όλα τα γύρω από αυτήν αγαθά,που θα χορηγούνται από τον Θεό.
    Γιατί ΠΑΝΤΟΥ ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΑΙ Ο ΣΩΤΗΡΑΣ καθώς θα γίνουν άξιοι αυτοί που τον βλέπουν.
    Έτσι λοιπόν αυτοί που θα σωθούν θα διαιρεθούν σε τρείς τάξεις και καταστάσεις..ο δε διαχωρισμός αυτής της οικειώσεως θα γίνει μεταξύ εκείνωνπου καρποφόρησαν τα εκατό και τα εξήντα και τα τριάντα..από τους οποίους,οι μεν πρώτοι θα αναληφθούν στους ουρανούς,οι δευτεροι θα διαμένουν στον Παράδεισο ενω οι τρίτοι θα κατοικήσουν στην πόλη[Αποκάλυψις 22,14].
    Ολα Του Θεού είναι ,ο οποίος δίνει σε όλους την κατοικία που του αρμόζει.[Ερωταποκρίσεις αγίου Αναστασίου του Σιναίτου].------πην

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γεωργιος14/6/12 16:17

    ναι το πιστευω, αν και δεν το ηξερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εσεις τι λετε?