17 Ιαν 2012

* Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ

ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΓΙΟΥ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΑΣ.
ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΝΤΩΝΙΟ.
ΟΜΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΔΕΡΦΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΝΩ ΕΟΡΤΑΖΕΙ,ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΗΣ.

Το καλοκαιρι βγαλαμε μια ανακοινωση εδω στην σελιδα μας και παρακαλεσαμε οσοι μπορουν να δωσουν αιμα για τον Δημητριο απο την Θεσσαλονικη.
Ο Δημητριος εδωσε μια μαχη σε μια δυσκολη επεμβαση καρδιας και δυστυχως εγινε το θελημα του Θεου να τον παρει μαζι του,πανω στους ουρανους.
Σημερα εορταζει η συζυγος του,η κυρια Αντωνια.
Η κυρια Αντωνια εχασε την μητερα της το καλοκαιρι και αμεσως μετα εχασε τον συζυγο της Δημητριο.
Αυτες τις μερες δινει την δικη της μαχη να μεινει εδω κοντα μας,και ειναι μια μαχη δυσκολη.
Θα χρειαστει να κανει επεμβαση καρδιας και αυτη,οπως και ο συζυγος της.
Κοντα της βρισκετε η μια απο τις δυο κορες της η οποια εορταζει αυριο,η Αθανασια η οποια και αυτη κανει αγωνα να κρατηθει απο τον δυσκολο σταυρο που σηκωνει.
Μανα και κορη γιορταζουν σημερα και αυριο αλλα οι σκεψεις τους βρισκονται στην υγεια τους μιας και τα απανωτα χτυπηματα δεν λενε να τελειωσουν.
Το ενα κακο πισω απο το αλλο.
Σκληρες δοκιμασιες και δυσκολες στιγμες.

Θα παρακαλουσαμε να προσευχηθουμε ολοι μαζι για την μνημη του Δημητριου υπερ αναπαυσεως της ψυχης του,αλλα και υπερ υγειας  της κυριας Αντωνιας και της κορης αυτης,Αθανασιας.

Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ.
ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ?
ΑΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΟΤΕ ΑΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΣΚΛΗΡΑ.
ΙΣΩΣ ΑΥΡΙΟ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΛΥΓΙΣΟΥΜΕ.
ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ,ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.


ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ.

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος17/1/12 10:19

    Πολύ ωραία αυτά που γράφετε στην προσευχή την οποία υπερασπίζομαι και αγαπώ πολύ. Όμως δεν φτάνει μόνο αυτή. Στο μέρος που μένω μένει μια ηλικιωμένη κυρία ( Ευαγγελία) η οποία είναι ανύπαντρη και με το ζόρι αυτοεξυπηρετείται. Κυρίως έχει πρόβλημα τα πόδια της. Και απότι μου είπε το έχει εκ γενετής. Θεοσεβούμενη η υπέροχη κυρία Ευαγγελία δεν θέλει να υποχρεώνετε σε κανέναν. Βλέπετε... Υπάρχουν και αξιοπρεπείς άνθρωποι που διστάζουν να ζητήσουν το ελάχιστο άσχετα αν το δικαιούνται. Δεν έχει κανέναν για να την βοηθήσει. Και απορώ... Η εκκλησία δεν γνωρίζει ότι υπάρχει μια τέτοια ανήμπορη γυναίκα? Η γειτονιά της δεν το ξέρει? Φτάσαμε σε τέτοια επίπεδα απανθρωπιάς? Όταν μπορώ την βοηθώ αλλά ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη...
    Φωτεινή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΓΑΠΗΤΗ ΦΩΤΕΙΝΗ ΙΣΩΣ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΣΠΙΤΙ.
      ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΙΛΟΠΤΩΧΟ.
      ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ...
      ''ΗΜΟΥΝ ΚΑΤΑΚΟΙΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΠΙΣΚΕΥΘΗΚΕΣ''
      ΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΠΟΥΜΕ?

      Διαγραφή
  2. Σας ευχαριστώ πολυ για τις προσευχε σας... ευχαριστω για το χρονο και την μερα που αφιερώσατε για τους γονεις μου.. ευχομαι και γω ο ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΟΣ ΘΕΟΣ ΜΑΣ να αναπαυσει την ψυχουλα του μπαμπα μου... το εχει αναγκη πραγματικα με το πονο που εχει περασει και σωματικο και ψυχικο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κυρια φωτεινη: απο οσο γνωριζω με το φτωχο μου μυαλο.... ειναι και λιγο η υπερηφανια στην μεση το να μην ζηταω βοηθεια απο εναν αδερφο-η μου.. κατι που γνωριζουμε σιγουρα ολοι μας μεσα απο πατερικα βιβλια... καλο ειναι λοιπον να την αφησουμε στην ακρη και αυτην!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εσεις τι λετε?