25 Σεπ 2012

* ΟΤΑΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΟΤΑΝ ΑΥΤΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΣΚΑΝΔΑΛΑ,ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΤΛ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΟΙ ΚΑΘΟΛΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΕΣ.
Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΩΝ.
Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΕΣΩ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΙΣΤΕΩΣ.

ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ''ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ'' ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟΚΟΜΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΜΑΣ.
ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ,ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ,ΤΟ ΑΓΙΟ ΔΙΣΚΟΠΟΤΗΡΟ ΚΤΛ ΚΤΛ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΘΟΛΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΕΣ.
ΑΥΤΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΙΣΤΕΩΣ.

ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ;
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΟΙ ΚΑΘΟΛΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΟΣΧΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΡΑΒΗΞΑΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΔΡΟΜΟ;
ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ.
ΟΤΑΝ ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΘΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤA, ΑΠΑΝΤΗΣΕ... ''ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ''ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ.

ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΜΑΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΙ ΠΟΙΜΕΝΕΣ.

ΚΑΙ ΕΤΣΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΚΑΘΟΛΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΕΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εσεις τι λετε?