6 Οκτ 2012

* Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ


ΑΝΤΡΕΣ,ΓΥΝΑΙΚΕΣ,ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑ ΤΑΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΩΤΗΡΑ ΚΑΙ ΙΑΤΡΟ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΨΥΧΩΝ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΥ ΕΛΠΙΔΑ

ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ=ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος6/10/12 05:00

    ΤΙ ΩΡΑΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/10/12 11:26

    Η ΕΛΠΙΣ ΜΟΥ Ο ΠΑΤΗΡ, ΚΑΤΑΦΥΓΗ ΜΟΥ Ο ΥΙΟΣ, ΣΚΕΠΗ ΜΟΥ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟ ΑΓΙΟ, ΤΡΙΑΣ ΑΓΙΑ ΔΟΞΑ ΣΟΙ!

    Βάγια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΣΥΓΚΙΝΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΑΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΩ ΔΙΑΠΛΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΘΑ ΜΠΩ.

    Γιατί ο Κύριος κοιτάζει να δει ποιος τον Τιμά και τον Αγαπά, και όχι ασυνείδητα και από παράδοση του ανάβει το κερί και το εικόνα του φιλάει.

    Φίλοι, ήσαν δυο αδελφοί ίδιοι και απαράλλαχτοι, την ίδια μόρφωση, την ίδια θρησκευτική αγωγή, τις ίδιες φιλοδοξίες για σταδιοδρομία, και οι δυο τους πήγαιναν στην Εκκλησία και λάμβαναν κοινωνία, ο ένας όμως τον Χριστό Αγαπούσε, Εκτιμούσε, και κάθε στιγμή της Ζωής του γι' Αυτόν ζούσε, και την ΚΑΡΔΙΑ του διάπλατα την είχε ανοίξει και προσωπικό Σωτήρα του τον είχε δεχτεί, ο άλλος απλώς - από παράδοση μετείχε στην Ζωή της Εκκλησίας- καρδιακά όμως ήταν τελείως αδιάφορος για τον Χριστό, και τελείως ΑΨΗΦΟΥΣΕ το κάλεσμα του (Ματθαίος 11:28,Αποκάλυψη 3;20) που τον καλούσε Σωτήρα και Κύριο του να τον δεχτεί (Ιωάννης 1:12-13), και ν' ανοίξει διάπλατα την καρδία του, και απ' Αυτόν να Εξαρτηθεί ώστε στην ΑΝΑΠΑΥΣΗ του να μπει.(Ματθαίος 11:28,Αποκάλυψη 3;20)


    Ποιος, νομίζεται οτι έλαβε την Ευλογία του Χρίστου, ο πρώτος που άνοιξε διάπλατα την καρδιά του, η ο δεύτερος που και αυτός κοινωνουσε, αλλά ο Χριστός και το κάλεσμα του δεν τον συγκινούσε ;

    Ο Χριστός ανταμείβει την καρδιά που τον καρτερα , τον επιθυμεί και κοινωνία καρδιακή μ'αυτόν Ζητεί, και ΟΧΙ αυτόν που μεταλαμβάνει του άρτου και του οίνου, άλλα καρδιακά ΔΕΝ τον Τιμά , δεν τον Αγαπά, και την παρουσία του στην καρδία του ΔΕΝ την Ζητά !

    "Κύριε Ιησού Χριστέ, σου ζητώ συγχώρεση που το κάλεσμα σου ν' ανοίξω διάπλατα την καρδιά μου και Σωτήρα μου να σε δεχτω ως τώρα το αγνοούσα. Σήμερα Κύριε μετανοιωμένος σου Ζητώ να με συγχωρέσεις, και να έρθεις στην καρδιά μου και να μείνεις μαζί μου όλες τις ημέρες της Ζωής μου, και το δικό σου ΘΕΛΗΜΑ να ΓΙΝΕΙ στη Ζωή μου. Είμαι δικός σου." Είναι η προσευχή που ο Χριστός θα απαντήσει και την παρουσία του, προστασία του και Ευλογία του θα χαρίσει στον αμαρτωλό που του Δοθεί και Σωτήρα και Κύριο του τον δεχτεί !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εσεις τι λετε?