24 Ιουλ 2014

* ΕΧΕΙΣ ΜΗΝΥΜΑ


ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΦΟΡΑ...


''ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΠΑΡΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ''

23 σχόλια:

  1. Ανώνυμος24/7/14 12:20

    χαλασμένα χαπια παιρνετε εκει στο ιστολογιο; Τι ανοησιες δημοσιευετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις


    1. Αγαπητέ φίλε μην κρίνεις κοντόφθαλμα.
      Θεωρώ κακαοπροαίρετη ειρωνική και κακόβουλη την επιθεσή σου.

      Ουτε εγώ καταλαβαίνω τι θέλει να πεί, αλλά ας τον αφήσουμε να ερμηνεύσει στο τέλος να αποκρυπτογραφήσει το αινιγμα, και μετά όποιος νομίζει, "πυροβολεί".

      Εν κατακλείδι, εγώ είμαι σίγουρος ότι κάτι καλό θα βγεί.

      Μαρίνος

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος25/7/14 05:18

      Αυτό θα μπορουσε να εκληφθεί και ως ανέκδοτο!
      Γραφουμε κατι 'θεολογικό', ουτε εμεις το καταλαβαίνουμε, αλλα δεν βαριέσαι, άστο εκει να υπαρχει, μπορεί μετα από τριακόσια χρόνια να βρεθεί ενας χριστιανός να το ερμηνέψει!

      Αφου εν κατακλείδι εισαι σιγουρος ότι κατι καλο βγαινει πάντα στο τέλος, να αρχισετε να δημοσιεύετε ότι τσιτάτο μου κατέβει στο μυαλο;

      ΑΝ ΔΕΝ ΛΥΠΑΣΤΑΙ τους χριστιανους - τουλάχιστον φοβηθείτε τους άθεους!
      Ενας άθεος να μπει εδώ μεσα από σύμπτωση - θα σας διασύρει μεσω Facebook σε ολο το ιντερνετ - ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ τι αναγκη εχετε εσεις;

      Οι χριστιανοι Κ Α Τ Α Ν Τ Η Σ Α Μ Ε αναίσθητοι, ζουμε στον κοσμο μας, δεν ακουμε αντίλογο και οποιος μας πει την Αληθεια του την επιστρεφουμε ως κακοπροαίρετη και κακόβουλη επιθεση!

      ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ!

      Διαγραφή
    3. Καλώς τον φίλο μας και πάλι.
      1.Το ότι εγώ και εσύ δεν το αντιλαμβανόμαστε, δεν σημαίνει ότι δεν είναι και σωστό, αλλά μάλλον είναι την αδυναμία του νου μας. Άλλωστε οι Άγιοι πατέρες μετείχανε στις Οικουμενικές σύνοδοι, για να διαλέγονται τα θέματα της Πίστεως, διότι δεν είχαν όλοι την ίδια σκέψη έστω και αν ήταν Άγιοι Θεοφόροι πατέρες.

      2. "Ουδέν κακόν αμοιγές καλού", οπότε κάνε υπομονή να δούμε την έκβαση και αιτιολογία της σκέψης του Διευχών. Ποτέ δεν έχει γράψει κάτι αυθαίρετο και άχρηστο. Υπομονή.
      3. Γράφεις τριτο πληθυντικό πρόσωπο, (μιλάς για τρίτους βγάζοντας τον εαυτόν σου), «να αρχισετε να δημοσιεύετε ότι τσιτάτο μου κατέβει στο μυαλο;» , ενώ είσαι αυτός που κάνεις την επίθεση, χωρίς να ξέρεις τι θέλει να πεί, και κατά πόσο είναι εύστοχο ή άστοχο. Στο κάτω κάτω δεν έβρισε κανέναν, για να κάνεις τέτοια επίθεση, και υπάρχει και η αρετή της Δημοκρατίας της ελεύθερης έκφρασης και σκέψης, που έχεις υποχρέωση να σεβαστείς.

      4. ΟΙ Αληθινοί Χριστιανοί φίλε δεν είναι για λύπηση, γιατί έχουν βρεί το νόημα της αληθινής ζωής και το εργάζονται εν Χριστώ. Οι Άθεοι είναι για λύπηση γιατί τους παραπλάνησε ο διάβολος και αρνηθήκανε τον Ουράνιο Πατέρα, όμως και για αυτούς οι Χριστιανοί προσεύχονται κρυφά στο ταμείο τους να δώσει ο Πανάγαθος Θεός φώτιση και να επιστρέψουν. Επιπλέον ο Χριστιανός δεν φοβάται τους Άθεους, αλλά οι Άθεοι φοβούνται τον Αληθινό Χριστιανό, διότι ο διάβολος που κατοικεί μέσα στην καρδιά του Άθεου, φοβάται και τρέμει την συνδιαλλαγή με τον Άγιο Του Θεού, μήπως και ξαφνικά ο Θεός στείλει φως και φωτιστεί ο πλανεμένος και εγκαταλείψει την Αθεία και τον διάβολο. Όσο για αυτά που γράφεις για διασυρμό από facebook του Άθεου κλπ, μου δίνει να καταλάβω ότι είσαι εκτός του Πνεύματος Του Χριστιανού, διότι καταρχήν ο Άνθρωπος του Θεού δεν φοβάται τον διασυρμό, καθώς έχει συμφιλιωθεί με αυτόν, εφόσον όλη του η ζωή είναι ένας διασυρμός. Γιατί έτσι θέλει ο Χριστός μας, οι Δικοί του να ποδοπατιούνται και να διασύρονται σε όλην τους τη Ζωή, για να κερδίσουν την ουράνια Βασιλεία. Για διάβασε εκείνο το περιβόητο του Αποστόλου Παύλου, «εμείς μωροι δια Χριστόν» και τα πόσα περιγράφει, που τράβηξε σε όλη του τη Ζωή?

      5. Οι Αληθινοί Χριστιανοί δεν είναι αναίσθητοι φίλε μου, και τούτο ακόμη περισσότερο σε προδίδει ότι δεν έχεις σχέση με το Πνεύμα Του Ορθοδόξου αγωνιστού, είσαι μακράν Του Αγίου Πνεύματος, διότι οι Άγιοι Θεού έχουν συναίσθηση, αγάπη, και πόνο για την κατάντια της κοινωνίας μας, και κρυφά τα μεσάνυχτα βομβαρδίζουν τα Ουράνια με τις προσευχές τους για να κάμψουν το έλεος Του Αγίου Θεού, και να μην μας καταποντίσει για την κατάντια μας. Έτσι είναι αγαπητέ φίλε, διάβασε ποια παρακαταθήκη άφησε ο Θεός σε μας τους αμαρτωλούς, μέσω των Σοδόμων και Γομόρων, διάβασε να δείς για τους δέκα-δεκαπέντε ενάρετους δούλους και πως ο Θεός μας, δεν μας καταποντίζει.

      6. Το ειρωνικό πνεύμα σου και «εις ανώτερα», είναι αυτό που μένει φίλε μου εν κατακλείδι, και ισχυροποιεί ακόμη περισσότερο αυτά που σου γράφω, και πραγματικά λυπάμαι για εσένα. Γιατί θέλεις να κάνεις το δάσκαλο, ενώ ακόμη δεν έχεις πάει ούτε στην πρώτη δημοτικού, κατά Τον Άγιο Εφραίμ τον Συρο.

      Τέλος θα έλεγα εάν αυτοονομάζεσαι «απάντηση στους Άθεους», θα έλεγα ότι είσαι εκτός τροχιάς και ακατάλληλος για να δίνεις τέτοιες απαντήσεις.

      Ο Θεός να ελεήσει πρώτα εμένα και μετά εσένα. Καλή μετάνοια και καλό αγώνα.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος25/7/14 08:02

      Από την πόλη ερχομαι και στην κορφη κανελλα!

      Αν διαστρεβλώσεις το Νοημα του Χριστιανισμου - και αν διδάσκεις άλλα αντι άλλων - Δεν είναι ο Χριστιανος τοτε για ΛΥΠΗΣΗ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ; Για χειροκροτήματα;

      Μου φαινεται ζουμε στον κοσμο μας!

      Ασε που το ρητο αυτό αναφέρεται καθαρα στο σαρκικο ζητημα!
      Νατο παλι - ενώ υποτίθεται το ξεχασαμε και το προσπερασαμε, διοτι αλλιως τι αγιοι θα ημασταν - όμως ολο με αυτό ασχολούμαστε!

      Σε ελευθερη μεταφραση:
      Καλυτερα να χασεις λιγα λεπτα σαρκικης ηδονης, παρα σε αυτά τα λιγα λεπτα της σαρκικης απολαυσεις, να χασεις ολον τον παραδεισο!

      Δεν μου λετε ρε παλληκαρια, εσεις ετσι νικάτε τον σαρκικο πειρασμο;
      Την ωρα του πειρασμου λετε "όχι, ευχαριστω, δεν θα παρω, διοτι δεν θελω να χασω την ευτυχια του Παραδεισου";

      Ποιους περιμενετε ετσι να κερδισετε; Να εντυπωσιασετε;

      Τελικα οι Οργανώσεις και τα 'κατηχητικα' ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ - που ουτε καν το ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ!

      Από πανω εχετε το ΘΡΑΣΟΣ και την ΑΓΕΝΕΙΑ να γραφετε ολοκληρα ΚΑΤΕΒΑΤΑ - φιλαρακο Μαρινε...όταν εσυ πηγαινες....εγω ερχόμουνα!

      Καλη ορεξη!

      Διαγραφή
    5. Καλό σου απόγευμα καλό μου.

      Τα κατεβατά σε πείραξαν, ή αυτά που γράφονται στα κατεβατά. Βλέπεις δεν έχεις ούτε τα κότσια να παραδεχτείς τι σε πείραξε.
      Ο Μαρινάκος

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος25/7/14 08:05

    Ασε που από ότι ειδα- εισαι και το Παλαιου Ημερολογιου; Τι δουλεια εχει η αλεπου στο Παζαρι; Από ο τι ξερω αυτό το Ιστολογιο είναι του Νεου Ημερολογιου!

    Λοιπον;
    Βαλαμε αυτογκόλ Μαρινάκο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είμαι του Παλαιού όπως γράφεις, δεν είναι το δόγμα μου το παλαιό εννοώ, δεν είμαι δεκατρειμερίτης, είμαι Της Αγίας Εκκλησίας Του Ιησού Χριστού, σύμφωνα με τις παραδόσεις και τους Ιερούς κανόνες των Αγίων Αποστόλων και Πατέρων. Με Την Αγίαν Ακαινοτόμητον Πίστην, εάν έχεις εικόνα.
      Φώτιση μετάνοια και ταπείνωση μας εύχομαι και όχι αλαζονεία και υπεροψία που είναι πρωτοπαλίκαρα του διαβόλου.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος25/7/14 13:18

      Μαρινο,
      γιατι ντρεπεσαι να γραψεις "Ειμαι με την Εκκλησια με το Νέο Ημερολογιο";
      Αφενος.
      Και αφετέρου: γιατι εχεις ως εικονα σου, το σημα κατατεθεν του Παλαιου Ημερολογιου, η 'εμφανιση του σταυρου' ;

      Διαγραφή
  3. ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ''ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ''.
    ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΘΕΟΣ,ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΘΕΟΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ.

    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΑΣ,ΔΕΚΤΟ.
    ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΥΝΗΘΕΙΟ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.
    ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΡΟΦΗ ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΑΣΗΜΕΝΗ.

    ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΑΣ.

    ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΜΗΝ ΔΙΣΤΑΣΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος25/7/14 12:09

    Αγαπητε ιδιοκτήτη του ιστολογιου,
    τι είδους βοηθεια μπορείς άραγε να μου προσφερεις, όταν δεν εισαι εις θεσιν να καταλάβεις αυτό το απλα, που ακομα και ο Μαρίνος κατάλαβε: ότι δεν είμαι ο ιδιος αθεος - απεναντίας: δινω απαντησεις σε αθεους!
    Χα!

    Κατά δευτετερον μου αρεσει που αυτοματιάζεστε, ότι δινεται στον κοσμο τροφη - μαλιστα ακατεργαστη - γιαυτο τα σχολια από κατω πηρανε φωτιά; Ε ; Τρεξανε ολοι να σχολιασουνε, ετσι δεν είναι;

    ΜΙΛΑΜΕ τα πραγματα είναι ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ από ότι φανταζομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάνε και εσύ κανένα σχόλιο έστω από τις προηγούμενες αναρτήσεις που είναι βατές...

      Μαρινάκος

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος25/7/14 13:20

      Βιάζεσαι να αλλαξουμε αναρτηση, σωστα;
      Διεκρινες και εσυ επιτελους το ΑΝΟΗΤΟ της συγκεκριμένες ανάρτησης;
      Ναι, ε;
      Ε τοτε εχεις ακομα ελπιδες φιλαρακο!

      Διαγραφή
    3. ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ;
      ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ ΣΕ ΟΛΑ.

      ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ.

      Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΖΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ,ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΒΑΣΑΝΑ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.

      ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΧΩΡΟ.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος25/7/14 14:23

    Ντροπή! το ιστολόγιο θέτει κάποια ερωτήματα...Όποιος δεν τα καταλαβαίνει....δεν πειράζει και οποιανού δεν του αρέσουνε....απλά, ας μην απαντήσει, ας μην ανακατευτεί....Δώστε τόπο στην οργή και στις αντιπαραθέσεις..Ο έξω από δω, χορό τρελό έχει στήσει...Επιτέλους, σταματήστε! ιδίως εσείς καινούριε φίλε....
    ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος25/7/14 19:02

    Δεν νομίζω να προσέβαλε ο άνθρωπος κάποιον εδώ μέσα!!! Εξέφρασε την άποψη του δεν είναι σωστό να μιλάτε έτσι και στο κάτω κάτω από την στιγμή που μπορούν να σχολιάζουν όλοι θα τα δέχεστε ( εκτός βαριές βρισιές )θα αποδέχεστε την γνώμη του και θα προσπαθήστε να του δώσετε να καταλάβει!!! Δεν γίνεται να διαβάζουμε μόνο καλά λόγια και να σας χαϊδεύουν το μάγουλο.... Αν σας ενοχλούν τα σχόλια να κάνετε επιλογές και να μην αφήνετε οτιδήποτε να βγαίνει δημόσια. Αλλιώς δεν πολεμάμε αποφεύγουμε!!!! Ο απάντησης σε άθεους εξέφρασε μια γνώμη και σεις τον βαράτε ΕΛΕΟΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.
      ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ,ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙ ΣΕΛΙΔΕΣ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ ΤΙΣ ΚΟΤΣΑΝΕΣ ΤΟΥ.

      ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΤΑΡΑΞΙΕΣ.
      ΕΙΠΑΜΕ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΑΓΚΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ.

      ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ.
      ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΜΕ ΤΟΤΕ ΛΥΠΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ.

      ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΦΘΟΝΕΣ ΑΛΛΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΑΡΟΜΟΙΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ.

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος27/7/14 08:20

    Κανένας δεν μίλησε με μαγκιά και απειλεί. Εξέφρασε την άποψη του ο άνθρωπος και σεις τον αποπειράτε!!! Δεν έβρισε κανέναν άσχημα ούτε προσέβαλε!! Έτσι μπορεί έτσι εκφράζεται. Ο Θεός δεν είπε να διώξουμε τον κόσμο από κοντά μας. Να επιλέγεται τότε εσείς αυτά που θέλετε να δημοσιευτούν...... ( μόνο καλά λόγια φυσικά )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.
      ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.
      ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΟΙ ΧΩΡΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ.

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος27/7/14 08:23

    Είδατε τι καλά βάζετε την έγκριση σχολίου;;;; Έτσι για να φαίνονται μόνο τα καλά λόγια που σας χαϊδεύουν το μάγουλο!! Ποτέ δεν βάζουμε όρια πάντα ακούμε και την άλλη πλευρά οποία και να είναι!! Βοηθάμε δεν ΔΙΏΧΝΟΥΜΕ ΚΑΝΈΝΑΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΜΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΑΜΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΣΩΣΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΗΡΕΜΗ.

      ΔΕΝ ΔΙΩΧΝΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.
      ΟΣΟΙ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΜΕ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος27/7/14 14:04

    Απορώ τι είναι αυτό που έγραψε και σας πείραξε!! Τι το προσβλητικό έγραψε;;; Επειδή έγραψε για την ηδονή;;; Η επειδή έγραψε για το παλιό ημερολόγιο;;; ( δικαίωμα του καθενός να είναι ότι θέλει) για πείτε μου σας παρακαλώ παρά πολύ τι σας πείραξε;;;; Το Facebook μήπως;;;;;;; Εγώ δεν έκρινα κανέναν εδώ μέσα ούτε έγραψα ποτέ τα τελευταία 5 χρόνια το πως μιλάει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΑΝ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΑ.
      ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΜΕ ΤΙ ΕΝΝΟΥΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΑΣ.
      ΕΒΓΑΛΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΩΣ ΑΛΛΟΣ ΞΕΡΟΛΑΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ.
      ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ.
      ΕΙΠΑΜΕ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΕΙΛΕΣ.

      ΩΡΑΙΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ.

      Διαγραφή

Εσεις τι λετε?