28 Αυγ 2014

* ΛΟΓΙΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΖΟΥΜΙ


ΟΤΑΝ Η ΖΩΗ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ
ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΓΩΝΕΙ
ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ
ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΑΡΗ
ΓΙΑΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΑΥΤΟ ΖΗΤΑ
ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ

1 σχόλιο:

  1. Έτσι ακριβώς είναι. Την ύστατη ώρα που σε πλησιάζει το Μέγα Μυστήριο του Θανάτου, όλα τα αναθεωρείς, όλη σου η ζωή περνάει από μπροστά σου, η συνείδηση δυναμώνει τη φωνή της, και σε ελέγχει περισσότερο για όλα τα ατοπήματα, και ο Ένθεος άνθρωπος ψάχνει να αποκαταστήσει ότι μπορεί από τα λάθη του παρελθόντος.
    Αυτή η μυστική και υπερκόσμια αναθεώρηση των πραγμάτων, σε φέρνει σε περισσότερη κατάνυξη, και περισσότερο ζητάς το Μέγα Έλεος Του Αγίου Θεού.
    Κάπως έτσι συναισθάνομαι πολλές φορές την ύστατη ώρα του Θανάτου που και για τους Αγίους ήτανε η τραγικότερη ώρα της Ζωής.
    Ο φόβος για τον έλεγχο των τελωνείων, το πως θα αντικρίσουμε Τον Μέγα Θρόνο, για τις φωνές που θα μας προϋπαντήσουν είτε για τα καλά μας έργα αλλά και για τα φαύλα!!
    Φρίττω και τρέμω την ύστατη ώρα του Θανάτου.
    Εν τω μεταξύ η σημερινή ημέρα, όποιος την παρατηρήσει γύρω του, έχει μία υπερκόσμια λάμψη και χαρά. Η Αγία Θριαμβεύουσα Εκκλησία και η Αγία Στρατευόμενη Εκκλησία τιμά την Κοίμηση Της Κυρίας Θεοτόκου. Όλο το Άγιο Όρος το Άγιο Περιβόλι Της, έψαλλε ολονύκτια αγρυπνία, όπως και η Αγία Ρωσία αλλά και η Αγία Γη στον Πανάγιον Τάφο της στη Γεσθημανή. Αυτές είναι οι Μεγάλες Ομορφιές της Ζωής, όπου εμείς οι αμαρτωλοί γευόμαστε ανάξιοι τους καρπούς της Αγίας Ορθοδοξίας.
    Καλήν εορτήν για τη Μεγάλη Σημερινή ημέρα, όπου όλη η πλάση γιορτάζει γύρω μας, την Εορτή Της Παναγίας μας.
    Σε ευχαριστώ Παναγία μου για την αγάπη σου και την βοήθειάν σου, Σε Ευχαριστώ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εσεις τι λετε?