6 Δεκ 2014

* ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΑΟΤΗΤΟΣ



Κανόνα πίστεως καὶ εἰκόνα πραότητος
ἐγκρατείας Διδάσκαλον, ἀνέδειξέ σε τῇ ποίμνῃ σου
ἡ τῶν πραγμάτων ἀλήθεια· 
διὰ τοῦτο ἐκτήσω τῇ ταπεινώσει τὰ ὑψηλά, 
τῇ πτωχείᾳ τὰ πλούσια. 
Πάτερ Ἱεράρχα Νικόλαε, 
πρέσβευε Χριστῷ τῷ Θεῷ,
 σωθῆναι τὰς ψυχὰς ἡμῶν.



ΤΗΝ ΠΡΑΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ.

ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΣΤΑΤΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΕΣ.

ΑΓΙΕ ΝΙΚΟΛΑΕ ΒΟΗΘΑ ΜΑΣ.

9 σχόλια:

  1. Ο Άγιος Νικόλαος υπήρξε κανόνας Πίστεως. Μήπως ξέρει κάποιος τι εννοεί ο ψαλμωδος ;
    Επίσης ο Πολύ Μεγάλος Άγιος Νικόλαος έδωσε φοβερό ράπισμα στον Αιρετικοτατο Άρειο και κατέληξε στη φυλακή κατά τις εργασίες της Οικουμενικής Συνόδου.
    Μέσα στη φυλακή παρέλαβε από Τον Δεσπότη Χριστό και Την Κα Θεοτόκο το Άγιο Ευαγγέλιο και Ωμοφοριο που φοράνε οι Επίσκοποι μέχρι σήμερα.
    Πήγε φυλακή γιατί δεν άντεξε η καρδιά του τις βλασφημίας που εκτοξευε ο Άρειος και τον ράπισε.
    Έτσι είναι οι αληθινοί Επίσκοποι και οχι σαν τους σημερινούς Οικουμενιστες ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΡΑΨΤΕ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΑΡΙΝΕ 3 ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ,ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΡΑΣΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ.
      ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ.

      Διαγραφή
    2. Κατά τη γνώμη μου, Άξιοι είναι και οι ανήθικοι Ιεράρχες, γιατί ενεργεί μυστηριακά ο Θεός, δηλαδή επιτελούν μυστήρια.
      Ανάξιοι είναι όσοι εργάζονται ενεργά τον Οικουμενισμό και υποστηρίζουν θερμά με τά έργα τους την αιρετική θεωρία των κλάδων.
      ""Τοις βάλλουσι κατά της Εκκλησίας του Χριστού και διδάσκουσιν ότι η του Χριστού Εκκλησία μεμέρισται έν ούτω καλουμένοις «κλάδοις», οίτινες διαφέρουσιν αλλήλων έν διδασκαλία και τρόπω ζωής, ή ότι ή Εκκλησία ούχ υφίσταται όρατώς, άλλ' άπαρτισθήσεται έν τω μέλλοντι, όταν άπαντες οί «κλάδοι» ή τμήματα ή όμολογίαι ή προσέτι και θρησκείαι ένωθώσιν έν ένί σώματι• και οίτινες ού διακρίνουσι τήν ιερωσύνην και τά μυστήρια τής Εκκλησίας άπό τήν ιερωσύνην και τά μυστήρια των αιρετικών, αλλά λέγουσιν ότι το βάπτισμα και ή ευχαριστία των αιρετικών είσίν ικανά προς σωτηρίαν• ωσαύτως, τοις κοινωνούσιν έν γνώσει τοις προμνημονευθείσιν αίρετικοίς ή συνηγορούσι, διαδίδουσι, ή ύπεραμυνομένοις τής καινοφανούς αυτών αίρέσεως του οικουμενισμού έν προσχήματι αδελφικής αγάπης, ή υποτιθεμένης ενώσεως των διαχωρισθένων Χριστιανών,

      ΑΝΑΘΕΜΑ""

      Άγιος Φιλάρετος Μητροπολίτης Νέας Υόρκης των Ρώσων Της Υπερορίου Εκκλησίας της διασποράς. Κοιμήθηκε το 1984 και βρέθηκε άφθαρτος κατά την ανακομιδή των λειψάνων του το 1993 στην Ιερά Μονή Jordanvvile New York.

      Διαγραφή
    3. ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑΤΕ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΑΣ.
      ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΩΤΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΨΕΤΕ,ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ.
      ΤΟΣΟΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ,ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΞΕΧΩΡΙΣΑΤΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ.

      Διαγραφή
    4. Είναι πλάνη αυτό πού ζητάς. Δεν το καταλαβαίνεις γιατί ;

      Διαγραφή
    5. ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΝΗ ΑΓΑΠΗΤΕ;
      ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ;
      ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΑΞΙΟΙ.

      Διαγραφή
  2. Μαρίνο φαίνεται ότι είσαι πιστός άνθρωπος είσαι όμως πολύ σκληρός με τους ιεράρχες. Κρίνεις χωρίς να ξέρεις τι γίνεται και γιατί γίνεται κάτι. Δεν πρέπει να κρίνουμε τους ιεράρχες γιατί θα κριθούμε διπλά. Ας κάνουμε τον αγώνα μας σωστά όπως πρέπει εμείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητοί μου αδελφοί, (εφόσον έχετε Ορθόδοξο φρόνημα), χαίρεστε εν Κυρίω Ιησού Χριστού πάντοτε.
    Θεωρώ και πάλι ότι δεν αντιλαμβάνεστε το νόημα που γράφω. Η Αξιοσύνη και Αγιοσύνη του κάθε Ιεράρχη είναι συνυφασμένη με την Ορθόδοξη ομολογία του, το οποίο απορρέει από τα έργα του σε σχέση με τους Αιρετικούς ΚΑΙ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ από την προσωπική ζωή της Ορθοπραξίας.
    Η Κρίση που αναφέρεις αγαπητέ Γρηγόριε, είναι συνυφασμένη μόνο με την προσωπική ζωή και με τα προσωπικά αμαρτήματα του κάθε Αρεχιερέα, που ποτέ δεν έθιξα στα περί 1,5 χρόνο γραπτά μου σχόλια. Πχ, ποτέ δεν είπα για κάποιον Αρχιερέα που πιθανόν να είναι ανήθικος.

    Δεν με ενδιαφέρει ο όποιος Αρχιερέας είναι ανήθικος, γιατί τελεί μυστήρια έστω και αν είναι όπως τον ανέφερα.
    Απεναντίας έχουμε Αγιοπατερικές επιταγές εν καιρώ αιρέσεων και σχίσματων, να ελέγχουμε την κακοδοξία.
    Αποδείξεις για κακοδοξίες, εκατομμύρια με τη βοήθεια του διαδικτύου.

    Γρηγόρη, μην μπερδεύεις τον έλεγχο στα Της Ορθής Πίστεως με την Κατάκριση στα περί ανηθικότητας των Αρχιερέων. Μην πέφτεις στην παγίδα που πολλοί εκ της Εκκλησίας σου σου λένε μην κρίνεις.
    Ο γραπτός μου λόγος είναι καυστικός για τους Ιεράρχες που προδίδουν τα Άγια Νάματα της Αγίας Πίστεως, διότι έτσι προδίδουν Χριστόν και τα Πνευματικά τους τέκνα, που τους ακολουθούν.
    Άρα λοιπόν αγαπητέ μου Ορθοδόξος σου απαντώ ότι δεν κάνω καμία κρίση, κάνω έλεγχο προς τους προδότες Οικουμενιστές που δημόσια και απροκάλυπτα εργάζονται τον δαιμονικό Οικουμενισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος23/4/18 14:42

    ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΑΞΙΟΥΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ..1]Ο ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΠΕΙΡΕΩΣ 2]Ο ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 3]Ο ΕΔΕΣΣΗΣ Ο ΙΩΛ που ειναι θεοκλητος.4]Ο ΙΟΥΣΤΙΝΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ που ειναι θεοκλητος.5]Ο ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΟΣ 6]Ο ΞΑΝΘΗΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ.7]Ο ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ.7]Ο ΛΕΜΕΣΟΥ 8]Ο ΜΟΡΦΟΥ..ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ,,ΑΣ ΜΕ ΣΥΧΓΩΡΕΣΟΥΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΧΑΣΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εσεις τι λετε?