26 Ιαν 2012

* ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΕΚΤΑΦΕΣ ΑΛΛΑ...

ΣΥΝΕΒΗ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΕΚΤΑΦΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΕΣ.
ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΙΕΡΕΩΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΦΩΤΙΣΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ. 


ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ ΚΑΤΙ,ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΤΑΦΕΣ ΣΤΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΙΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ,ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΘΑΨΕΙ ΕΝΩ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ ΝΑ ΛΥΩΣΟΥΝ.
ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΣΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑΦΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΛΥΩΣΕΙ Ο ΝΕΚΡΟΣ ΕΝΩ ΠΑΡΑΔΙΠΛΑ ΟΙ ΔΥΟ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΛΥΩΣΟΥΝ.
ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΒΗ ΜΕ ΤΗ Ν ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΘΕΙΑ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΕΠΕΡΝΕ.
ΚΟΙΝΩΝΟΥΣΕ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΟΜΟΛΟΓΟΤΑΝ ΤΑΚΤΙΚΑ .
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΟ ΓΙΑΤΙ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΙΕΡΕΑΣ?


ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος29/1/12 20:03

    xm!! ενα θεμα που εχει πολλες και διαφορες απαντησεις... ακουγοντε διαφορα... λογο αμαρτιας... λογο συχγορεσεις... λογο και θελω εγω να πιστευω ειναι το μερος το οποιο εχει ταφη η θεια σας... εχω ακουσει πολλες ιστοριες... μα κρατησα μια κουβεντα ομως πως φταιει καμμια φορα και το μερος το χωμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1/2/12 01:20

    ευχαριστώ πάρα πολύ για την επεξήγηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος22/2/12 04:41

    Συγνώμη που παρεμβαίνω...νομίζω ότι εκτός του ότι ακολουθούμε παράδοση της εκκλησίας μας ένας ακόμα λόγος για τον οποίο δεν καίμε τα σώματα είναι διότι αυτά μπορεί να δείξουν και σημάδια αγιότητας... για το δικό μας το συμφέρον και ενίσχυση. Δεν είναι απαραίτητο να είναι σημάδι αμαρτίας μπορεί να είναι και σημάδι αγιοσύνης. Ο μπαμπάς μου δεν είχε λιώσει στο σημείο που του είχαν βάλει τεχνιτή καρδιά φως φανάρι ότι ήταν ειδική περίπτωση και δεν θα έλιωνε η περιοχή... Στην περίπτωσή σας αν είναι θέμα αγιότητος ή αμαρτίας βέβαια μόνο ο Θεός το γνωρίζει και πατέρες που έχουν διορατικότητα και άλλα χαρίσματα. Προσευχή και παράκληση μπορεί να βοηθήσει να λυθεί η απορία σας... (λαίκή)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σε αυτη τη περίπτωση εάν το σώμα δεν έχει λιώσει 1. καλουμε το Δεσπότη για να ιαβάζει την ευχή κατάρας, 2. ΧΩΜΑ μήπως είναι πηλός? 3. ΥΨΩΣ πολυ βαθιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εσεις τι λετε?