13 Ιαν 2013

* Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ

ΠΩΣ ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ...
ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΓΑΜΟΣ,ΜΙΑ ΒΑΠΤΙΣΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΤΡΕΛΛΗ ΧΑΡΑ.
ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ,ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ,ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ.
ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΜΑΖΙ.

ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.
ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΓΑΜΠΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΥΦΕΣ Π.Χ. ΑΜΕΣΩΣ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΑ ΕΞΥΠΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ''ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ''

ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ.
ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΧΕΣ,ΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ...
ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ.

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΚΡΥΦΟ,ΟΧΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΙΕΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΘΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΤΟΥΣ ΚΙΝΗΣΗ. 

ΚΑΘΕ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΗΛΑΔΗ...

8 σχόλια:

  1. Ανώνυμος13/1/13 06:49

    Είναι απίστευτο το πόσο μας τραβάνε τα στραβά και τα ανόητα και δεν μας αγγίζουν τα σωστά πράγματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος13/1/13 11:31

    Διοτι ειματε ανοητοι αδελφε μου ολοι δυστυχως παρα πολυ......Επιδει ζουμε αναμεσα στον κοσμο και τα εγκοσμια δεν μπορουμε να διανοηθουμε τιποτε αλλο περα απο αυτα που ζουμε και βλεπουμε εδω!Και ειναι πολυ λυπηρο γιατι για τα οσα μας συμβαινουν στη ζωη μας η αιτια ειμαστε εμεις οι ιδιοι!!!Διοτι δεν διορθωνουμε πρωτα τον ευατο μας σαν ανθρωποι...!!!!! Και κρινουμε μετα ολοι μας ολους τους αλλους...!!!Βλεπετε τι γινετε εμεις θεωρουμε τους ευατους μας ενταξη και σε ολους τους αλλους βλεπουμε ελλατωματα και παραπτωματα....Πως λοιπον να αλλαξει ο κοσμος ολος εφοσον δεν αλλαζουμε πρωτοι εμεις???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος13/1/13 17:12

    Ο ΣΑΤΑΝΑΣ Ο ΑΠΑΤΕΟΝΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΝΩ ΚΑΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος21/1/13 06:22

    DEN ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΚΑΤΗΧΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΑΔΟΧΟΙ ΚΑΙ ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ,ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΗΧΗΣΟΥΝ ΤΑ ΒΑΦΤΙΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ;ΚΑΙ ΟΜΩΣ Ο ΝΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΝΟΣ ΟΤΑΝ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΤΣΟΥΡΕΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΜΠΑΔΑ ΣΤΟ ΒΑΦΤΙΣΤΗΡΙ ΤΟΥ.ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΕΝΑ ΛΟΓΟ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΟ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝΑΣΜΟΣ.ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΕ ΓΟΝΕΙΣ,ΑΝ ΠΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΞΑΛΟΙ ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΦΟΒΙΖΕΙ Ο ΝΟΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΕΙ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΛΗ.ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.ΠΟΣΟ ΞΕΦΥΓΑΜΕ.ΝΑ ΜΗ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΟΒΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΤΙΔΕΣ.ΤΙ ΚΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ.ΠΟΣΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟΙ ΓΙΝΑΜΕ.ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ.ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΤΑΘΛΥΠΤΙΚΟ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΟ;ΤΙ ΝΑ ΠΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΗΧΗΣΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΜΥΣΤΗΡΙΟ(ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ) ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.
      ΟΣΕΣ ΚΑΤΗΧΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
      Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΟΤΙ Ο ΝΟΝΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΛΑΜΠΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ ΣΤΟ ΒΑΦΤΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ.

      Διαγραφή

Εσεις τι λετε?