18 Οκτ 2013

* ΩΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ


ΜΗΝΩΝ ΔΥΟ!

ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΟΥΝΕ.

ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ.

ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ ΜΙΚΡΟΥΛΗ ΔΗΜΗΤΡΗ.

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος20/10/13 06:51

    Οπωσδήποτε, εάν οι γονείς του φροντίσανε να το Βαφτίσουν, με τρείς αναδύσεις και καταδύσεις, εις Το Όνομα Του Πατρός, Του Υιού, και Του Αγίου Πνεύματος. Δηλαδή όπως είναι το πανάρχαιο Ορθόδοξο τυπικό της Αγίας Βάφτισης, και όχι το ποδόλουτρο που έχει καταντήσει σήμερα κατά γενική ομολογία, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων.
    Πάντως, βλέποντας το μνήμα στη φωτογραφία με τον παπικό σταυρό και εκ δύσεως ἁγγελάκια", δεν κόβω τους γονείς να έχουν σχέση με την Αγία Ορθοδοξία.
    Γι αυτό "κρατάω μικρό καλάθι".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΓΑΠΗΤΕ/Η ΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΜΑΡΜΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙ ΓΙΑ''ΟΜΟΡΦΙΑ''ΠΟΛΛΕΣ ΞΕΝΟΦΕΡΤΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΕ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ.
      ΑΛΛΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος20/10/13 13:32

      Δεν πρέπει να κρίνουμε την κατάληξη των ψυχών εκ των εξωτερικών γνωρισμάτων των τάφων. Επειδή όμως και ο Θεός είναι όλος αγάπη και μας άνοιξε τον παράδεισο, σίγουρα θα βρήκε κάποιο τρόπο να οικονομήσει για αεροβάπτισμα μέσα τρίτων ανθρώπων όπως πχ άκουσα μία περίπτωση μία νοσοκόμα ευλαβετάτη αεροβάπτισε μικρό παιδί, για την σωτηρία της ψυχής.
      Επίσης καλό θα ήταν να μην βλέπουμε και τις συνήθειες της δυσεως ως απειλή, αλλά ως αφορμή για αυτοπροσδιορισμό και επανακατήχηση.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος20/10/13 16:17

      /////"φαινεται" και όχι "φαινετε" όπως αναγράφεται στο παραπάνω σχόλιο///

      Διαγραφή

Εσεις τι λετε?