29 Μαρ 2014

* 29 ΜΑΡΤΙΟΥ 2009 - 29 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014



ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ''ΔΙ'ΕΥΧΩΝ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ''...

ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ
ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΩΝΑ
ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΧΑΡΑΣ ΚΑΙ ΠΟΝΟΥ
ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΨΥΧΗΣ
ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΑΜΑΡΤΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος29/3/14 06:26

    Ο Θεός να σας δίνει πίστη, δύναμη και φώτιση.
    Ολοι Τον χρειαζόμαστε και εδώ βρίσκουμε ανθρώπους που Τον αγαπούν.
    Καλή συνέχεια στον αγώνα σας.
    Καλό υπόλοιπο της Σαρακοστής για όλους μας.
    Η Ανάσταση πλησιάζει...!
    βάγια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος29/3/14 08:36

    Χρόνια Πολλά, ο Θεός να δώσει να υπάρχει πολλά ακόμα χρόνια το ιστολόγιο αυτό, που κατάφερε να δημιουργήσει μία όμορφη χριστιανική παρέα, να ενώσει τις καρδιές μας και τις σκέψεις μας. Ο Θεός ας χαρίσει στον δημιουργό του, υγεία καλή, τόσο στον ίδιο όσο και στην οικογένεια του, και ας του δίνει δύναμη να συνεχίσει το έργο του αυτό, που το κάνει αλήθεια με τόσο κέφι και αγάπη.
    Χρόνια Πολλά, " Δι ευχών ", εύχομαι να είσαι πάντα κοντά μας, ανάμεσά μας και να μας μεταδίδεις πάντα την πίστη και την αγάπη σου για τον Κύριο.Να μη σταματήσεις ποτέ, όσα εμπόδια τύχει να παρεμβληθούν στην προσπάθειά σου αυτή.
    Ας είμαστε όλοι γεροί να γιορτάσουμε παρέα πάλι, και τα επόμενα γενέθλια! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ,ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ.
    Ε.Ο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος29/3/14 12:50

    Χχρονια πολλα για το ιστιολογιο σας και ευχομεθα να υγειενετε και να δινετε και εσεις αναρτησεις που οδηγουν στην μετανοια.Ευχαριστουμε για την ανοχη και συγχωρειστε μας και εμας εαν καπου σας κουρασαμε με τα θεολογηματα μας.ευχαριστουμε περισσοτερο απο ολα ,που μας σεβεσθε ως αδελφες σας.γι αυτο εχω να το λεγω διοτι δεν υπαρχουν ανθρωποι με αγαθη προαιρεση κυριε διευχων στον περιγυρο.Απο την αλλη ευχαριστω και τους αναγνωστες σας που εαν και εχουμε και καποιες διαφορες,καταθετουν ο καθενας την ψυχουλα του.Χαιρομαστε που συμμετεχετε και εσεις σε αυτες τις συζητησεις κυριε Διευχων και σας ευχομαι καλο υπολοιπο σαρακοστης!στο μπλοκ σας ειμαι 4 χρονια.Ευχαριστω και για καποιους ιερεις που σποραδικα μπηκαν και βοηθησαν το εργο της διδασκαλιας Του Κυριου!
    Μακαρι και του χρονου να ειμαστε ολοι εν υγεια και καλως εχοντων των πραγματων των οικονομικων που να μπορουμε να πληρωσουμε το ιντερνετ.
    Καλη Κυριακη εν Κυριω!πην

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ φίλε μετά της ομάδος σου που εργάζονται για τούτο το blog, θέλω να ευχηθώ η προσπάθειά σας πάντοτε να είναι Ορθόδοξη!!
    Δεν έχει σημασία η μακρόχρονή σας παρουσία, αλλά η Ορθόδοξη μακρόχρονη παρουσία σας.
    Είναι πολύ σημαντικό στις μέρες αποστασίας, να προβάλεται το Ορθόδοξο φρόνημα.

    Υπο αυτού του σκεπτικού εύχομαι ο αγώνας να έχει πολλούς πνευματικούς καρπούς, και την Φοβερά Εκείνη Ημέρα της Κρίσεως να ακούσεται από Τον ίδιο Τον Δεσπότη μας Ιησού Χριστό
    ""εὖ, δοῦλε ἀγαθὲ καὶ πιστέ! ἐπὶ ὀλίγα ἦς πιστός, ἐπὶ πολλῶν σε καταστήσω· εἴσελθε εἰς τὴν χαρὰν τοῦ κυρίου σου..."",,, αλλιώς αγαπητοί μου φίλοι και συμμάρτυρες σε τούτη την πορεία, "ματαιος κόπος"!!
    Αυτό είναι το σημαντικότερο θέμα στη Ζωή μας και γι αυτήν την στιγμή αγωνιζόμαστε Χάριτι Κυρίου για χρόνια και για χρόνια.
    Αλοίμονο αγαπητοί μου και τρεις αλοίμονο εάν ακούσουμε το ""τὸν ἀχρεῖον δοῦλον ἐκβάλετε εἰς τὸ σκότος τὸ ἐξώτερον· ἐκεῖ ἔσται ὁ κλαυθμὸς καὶ ὁ βρυγμὸς τῶν ὀδόντων"", καλύτερα θα ήταν να μην είχε γεννηθεί ποτέ αυτή η ψυχή, εάν όντως έχει γνωρίσει Ορθοδοξία και τα πάθη και ελατώματα την οδήγησαν στην κόλαση!!
    Δεν υπάρχει φρικτότερο και φοβερώτερο πάθημα από Κτίσεως Κόσμου.

    Ο Πανάγαθος Θεός να μας φωτίζει, σκεπάζει και ενδυναμώνει στην Πορεία της Ζωής μας!!
    Καλό αγώνα, καλή συνέχεια, καλή φώτιση για όλους μας, με βία και αυταπάρνηση στα πνευματικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εσεις τι λετε?