17 Ιουν 2014

* ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ



ΑΚΟΥΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΜΑΣΤΕ.
ΑΚΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΕΙΡΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΛΟΙ,ΑΝΙΚΑΝΟΙ,ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ,ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΟΙ,ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΡΩΤΙΚΗΣ ΑΠΑΓΟΗΤΕΥΣΗΣ,ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ,ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΤΛ.

ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΞΗ ΑΥΤΟΧΕΙΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΗ ΔΕΙΛΙΑΣ Η' ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΧΕΙΡΑ;

ΘΕΛΕΙ ''ΚΟΤΣΙΑ'' ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΣΟΥ ΖΩΗ ΕΠΙ ΓΗΣ,ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ.

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΩΝ.

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ...

''Η ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΛΥΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ''

5 σχόλια:

  1. Θα έλεγα ότι δεν με εκφράζει η άποψη ότι ""''Η ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΛΥΣΗ..."" καθόσον ή λέξη "ΛΥΣΗ" έχει θετική έννοια στη γλώσσα μας.
    Η αυτοκτονία είναι η αυτοκαταδικαστικότερη απόφαση και ενέργεια, που μπορεί κάποιος να επιβάλει στον εαυτόν του, προκειμένου να γλιτώσει σε εισαγωγικά, από ένα προσωρινό φαινομενικό πρόβλημα, διότι το απόλυτο πρόβλημα είναι η αιώνια καταδίκη της ψυχής λόγω της αυτοκαταδικαστικής απόφασης της αυτοχειρίας.
    Δεν θεωρώ ότι είναι ούτε πράξη δειλίας του αυτόχειρα, ούτε πράξη δύναμης, ούτε ότι χρειάζεται "κότσια" για να ακολουθήσει κάποιος αυτή την οδό.
    Τα κότσια χρειάζονται για να ανταπεξέλθουμε με την Αγίαν Χάρην στις δυσκολίες και τα προβλήματα της ζωής, που θα επιτρέψει ο Πανάγαθος Θεός, για την δοκιμασία της ψυχής μας και την θεραπεία των παθών μας.
    Θεωρώ ότι η αυτοχειρία είναι το τελικό στάδιο της εγκατάλειψης Θεού και κυριαρχίας του διαβόλου στην ψυχή και καρδιά του αυτόχειρα.
    Ο διάβολος "φλερτάρει" με τους λογισμούς τη διέξοδο ως λύση, σιγά σιγά νύχτα μέρα, και ο άνθρωπος αρχίζει να το "διαπραγματεύεται" συζητώντας μέχρι να γίνει.

    Δεν είναι τυχαίο ότι οι αυτόχειρες δεν έχουν σχέση με την Αγία Πνευματική ζωή του Χριστιανού, αλλά είναι άνθρωποι του κόσμου και του υλισμού που έχουν υποπέσει σε κοσμικά λάθη.
    Εν κατακλείδι, ο αυτόχειρας έχει πλήρως δαιμονιστεί και κουμάντο κάνει ο διάβολος στην ψυχή του. Απο εκεί αντλεί και τη δύναμη για να τελειώσει τον σκοπό του, καθώς διαβάζουμε στα συναξάρια ότι οι δαιμονισμένοι έχουν μεγαλη σωματική ρώμη που τους τη δίνει ο διάβολος.

    Εύχομαι ο Πανάγαθος Θεός να φυλάει και να μας σκεπάζει όλους και να μην φτάνει κανένας στην απόγνωση αλλά και στην αυτοχειρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΜΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΛΕΙΠΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΡΩΙ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΝΕ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΕΝΤΡΟ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ.

      ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΤΕ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ Ο ΚΑΘΕ ΑΥΤΟΧΕΙΡΑΣ.

      ΕΜΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.

      Διαγραφή
  2. Δε θεωρώ ότι η αυτοκτονία είναι πράξη θάρρους.Αντίθετα η απαισιοδοξία είναι έργο του διαβόλου.Ο αυτόχειρας σκέπτεται μόνο τον εαυτό του και αφήνει πόνο στους δικούς του ανθρώπους.Αφαιρεί τη ζωή που του έδωσε ο Θεός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΑΥΤΟΧΕΙΡΑΣ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ.
      ΑΒΥΣΣΟΣ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος30/6/14 12:21

    MONO O THEOS EXEI TO DIKAIOMA NA DINEI KAI NA PAIRNEI ZOH......H AUTOKTONIA EINAI AMARTIA KAI AIONIA KATADIKH!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εσεις τι λετε?