10 Νοε 2014

* ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ;


 ΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΠΑΝΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ,

ΟΙ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΠΑΝΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ.

3 σχόλια:

  1. Η ευλογία Του Θεού, ως αποτέλεσμα της Αγιότητας του Πιστού Του δούλου, και προς τα κάτω πάει και προς τα πάνω, και προς τα εμπρός και προς τα πίσω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΧΑΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΑΡΙΝΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΣΑΣ.
      ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ.

      Διαγραφή
  2. Δεν είναι διαφωνία αλλά τοποθέτηση της αλήθειας.
    Ο προσευχόμενος εν την καρδία πιστός δούλος Ιησού Χριστού, αξιώνεται κατά την προσευχή την πλήρη εν Χριστώ κοινωνία, δηλαδή χοικός άνθρωπος και Θεός είναι ένα και αυτό.
    Ο άνθρωπος σε αυτή τη κατάσταση αξιώνεται "το καθ' ομοίωσιν", δηλαδή κατά Χάρην Θεός, και κατά συνέπεια είναι πηγή αστείρευτης ευλογίας για όλο το Σύμπαν Κόσμο.
    Είναι πηγή ευλογίας προς τα πάνω, δηλαδή για τους ανθρώπους που έχουν φύγει από αυτή τη ζωή και αναμένουν την τελική κρίση και προγεύονται τον παράδεισο με την προσδοκία για καλύτερη θέση, πηγή ευλογίας για τους κάτω, δηλαδή για τους κολασμένους που μέσω της προσευχής ενός Αγίου καλυτερεύουν την θέση τους, είναι πηγή ευλογίας για τους "εμπρός" και αναφέρομαι για τις επτά επόμενες γενεές ευλογία, στο γενεαλογικό του δέντρο του πιστού δούλου και είναι πηγή ευλογίας και προς τα "πίσω", και αναφέρομαι για τις επτά γενεές ευλογίας πίσω στο γενεαλογικό δέντρο.
    Ο Αγιασμένος άνθρωπος έχει παρρησία σε όλη την κτιστή φύση του Σύμπαντος κόσμου και δι' αυτού Χαίρει ο Θεός και σβένη η αγανάκτηση Του Θεού καθ ημών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εσεις τι λετε?