7 Δεκ 2014

* ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΣΤΑ ΛΕΦΤΑ...



ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΤΕ ΜΑΣ ΠΙΑΝΕΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΠΟΥ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΤΟΥ ΝΑ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕΙ.

ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ.

ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΕΡΜΑ,ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΗΡΕ.

ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΑΙΩΝΙΑ ΑΛΛΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ. 

3 σχόλια:

  1. Δεν κατάλαβα, γιατί να σκεφτούμε εμείς την ψυχή εκείνου που τα μάζεψε εν ζωή, όταν εκείνος δεν σκέφτηκε την δική του ψυχή;
    Ο καθένας μας όπως στρώσει θα κοιμηθεί, και μην περιμένουμε από άλλους να νοιαστούνε για την ψυχή μας, εάν δεν νοιαστούμε εμείς.
    Πολύ καλά κάνουν, και η περιουσία μεταβιβάζεται στο δημόσιο, έχουμε και μεγάλο χρέος εκεί.
    Ας πρόσεχε αυτός, ας προσέξουμε και εμείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος8/12/14 16:39

    Πολυ σωστα Μαρινε.. Οσο ζουσε και ηξερε οτι με αδεια χερια ηρθε και με αδεια χερια θα φυγει ας τα εδωνε στους φτωχους, γιατι η ελεημοσυνη σβηνει τις αμαρτιες οπως ο ηλιος τον παγο. Στην αλλη ζωη μονο οι καλες πραξεις μετρανε. Ο Θεος ακομη και το ενα σεντ που θα δωσεις στον φτωχο θα το εκτιμησει και θα σε ανταμειψει στο δεκαπλασιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Thanks for sharing, great post!

    Áo khoác Đà Lạt chuyên sỉ và lẻ áo khoác áo khoác nam với giá ưu đãi nhất 2020. Luôn cập nhật mẫu mới chất lượng và dày ấm nhất kể cả với thời tiết lạnh giá các nước có du học sinh và xuất khẩu lao động. Aokhoacdalat.com được đồng hành cùng các bạn!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εσεις τι λετε?