22 Μαρ 2014

* ΤΙ ΛΕΤΕ


ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΕΝΑΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗ;

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος22/3/14 21:25

    Ο ισλαμισμός είναι ένα πολιτικοοικονομικό σύστημα που προσέλαβε θρησκευτικότητα για να ελέγχει με τον φόβο τους αδαείς. Η εικόνα είναι όμορφη, η πράξη όμως δύσκολη. Απόδειξη οι χιλιάδες των νεομαρτύρων εώς τις μέρες μας. Με τίποτα δεν μπορούν να ελεγχθούν οι αφιονισμένοι οπαδοί κάθε ισμού ορμούν κ καταστρέφουν. Μακάρι να δούμε άλλα στο μέλλον αλλά δεν έχω πολλές ελπίδες. Οι μαθητές του Χριστού πάντα θα δίωκονται.
    Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ 21:25.Ο ισλαμισμός είναι,γι αυτούς τρόπος ζωής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος23/3/14 06:10

    Χρονια πολλα για τη σημερινη εορτη σε ολους!

    Ωραιο το ερωτημα κυριε Διευχων...!μπραβο!
    Νομιζω ΟΧΙ σε παραλληλισμο.Δηλαδη ''βαλε κατω τη Γραφη σου...να βαλω το Κορανι μου''...........εκει,ναι....δεν υπαρχει περιπτωση να μην υπαρχουν εκατερωθεν αντιδρασεις.Και εκεινοι θα αντιδρασουν πιο εχθρικα επειδη το κορανι τους τους εχι μυησειμε το δαιμονο-δογμα''θανατος στους απιστους'' και οι απιστοι ειμαστε εμεις.Επομενως το αιμα και η βια ειναι κατευθυνση ...γι αυτους.Για εμας που πολλοι δεν γνωριζουμε Γραφη...αντι να τους πεισουμε ...εκεινοι θα προσηλυτισουν εμας.Καιως συνηθως σπανια θα δεις Ελληνα -ιδα να γνωριζει γραφη η εστω να παραμεινει στην πιστη ακομη και ειναι αμαρτωλος -η....Υπαρχει μια χλιαροτης οσον αφορα την πιστη...Στα πανεπιστημια υπαρχει αυτο το δυτικο προτυπο του ''να περναμε καλα με τα παθακια μας και τι να την κανεις την πιστη..ολοι το ιδιο ειμαστε Αγγλοι ,Γαλλοι ..Πορτογαλλοι...τι μουσουλμανος...τι χριστιανος..τι μορμωνος''.Οπωτε,διολου απιθανο,να εμπλουτισθουν με τα δαιμονο-ναματα της μουσουλμανικης και να προοδευσουν στο ''οφθαλμον αντι οφθαλμου και οδοντος αντι οδοντος...''.......
    Αλλα ας βαλουμε καλον λογισμον'''''μπορει να πεισθη ενα μγαλο μερος............
    των μεταναστων,ενω ενα αλλο παραλληλως θα εχει εξ-ισλαμιθει...δωρον αδωρον.....
    Ετσι οπως στα Ιεροσολυμα,θα βγαινεις στο μπαλκονι σου και δεξια θα ατενιζεις την Αρμενικη κκλησια...στο μεσον την Ορθοδοξη...λιγο πιο περα την Ρωμαιοκαθολικη και πιο κατω τον μΜιναρε....Αυτο δεν θελουμε;;;;;;Η καμπανα μας ενοχλουσε την Κυριακη γιατι θελαμε να κοιμηθουμε.Καλυτερα δεν ειναι να ακουμε τον Χοτζια 7 φορες την ημερα;;;;;
    Αυτα ας τα δουμε αλλα ειναι αργα για δακρυα Στελλα....θα ελεγ.-_- π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα έλεγα,,,,,, ότι για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει πρωτίστως να είναι θέλημα Θεού! Δηλαδή να το επιτρέψει να φτάσει μέχρι εκεί ο Πανάγαθος Θεός!!
    Τώρα για να το επιτρέψει, κάποιος λόγος σοβαρός θα πρέπει να υπάρχει που είναι προφανές ότι στην αρχή θα τον αγνούμε!
    Κατά τη γνώμη όι λόγοι που μπορεί να συμβαίνουν είναι,
    α) Το να είναι καλοπροαίρετο σκεύος εκλογής ο Μουσουλμάνος και να τον καταδιώκει ο Χριστός μας να τον κάνει παιδί του στην Αγία Ορθοδοξία.
    β) Να επιτρέψει ο Θεός να δοκιμαστεί η Πίστη του Χριστιανού, μέσα από δοκιμασίες και να τον αξιώσει ο Θεός να γίνει Μάρτυρας της Αγίας Πίστεως.
    γ) Να επιτρέψει ο Θεός για λόγους που δεν γνωρίζουμε, να αλαξοπιστήσει ο Χριστιανός. Ενος κακού δοθέντος, μύρια έποντε, και σαθρός βίος σαθρά δόγματα!!
    Όπως και να έχει εάν φτάσουμε σε τέτοιο σενάριο, θέλει πολύ προσοχή και προσευχή, διότι ή γκρεμιζόμαστε στην κόλαση ή και ακόμη φτάνουμε στο μαρτύριο! Κύριος Οίδε την έκβαση και ανάλογα την προαίρεσή μας και την θέρμη μας στην Αγία Πίστη.
    Σε τέτοιες περιπτώσεις, πρέπει να είμαστε πάρα πολύ κοντά σε Πνευματικό και στην Αγία Υπακοή και στα άχραντα μυστήρια, για την μέγιστη ασφάλεια, την Πνευματική εγρήγορση και την έκβαση της σχέσεως.
    Ας θυμόμαστε ένα πράγμα που μας άφησε ο Άγιος Σεραφείμ Του Σάροφ. Ειρήνευσε μέσα σου (Με Την Αγία Χάρην Του Χριστού) και θα ειρηνεύσουν χίλιοι γύρω σου.
    Οπότε ότι δαιμόνια και να κατοικούν μέσα στον/στην Μουσουλμάνο φεύγουν τρέχοντας μπροστά στον Πιστό που έχει γίνει Άγιο και Παντοτινό Κατοικητήριο Της Αγίας Τριαδικής Θεότητας.
    Τούτο είναι το Μέγα Μυστήριο για το οποίο πρέπει όλοι να αναλωθούμε με πολύ βία στα πνευματικά και άπειρη ταπείνωση στην καρδιά.
    Άπειρη ταπείνωση στην καρδιά!!
    Τέλος να παρακαλάμε Τον Άγιον Θεόν να μην δώσει δυσκολία πέραν της δύναμής μας, και ποια είναι η δύναμή μας? Κύριος Οίδε!!
    Όλα με τον Πνευματικό αγώνα κατακτώνται, όμως θέλει αγώνα και βία στα πνευματικά, πείνα, εξαθλίωση του Εγώ μας, μετάνοιες, αγρυπνίες, προσευχή , ελεημοσύνη, και ξανα άπο την αρχή, και πάλι από την αρχή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εσεις τι λετε?