12 Νοε 2009

* ΣE NOIAZEI ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ?


ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΓΩΝΙΑ ΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Η' ΟΧΙ....ΑΝ ΤΟ 2012 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΛΟΓΩ ΦΟΒΟΥ ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙ Η ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ,ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΑ ΕΞΗΣ...


Τι θα κερδίσουμε δηλαδή αν γνωρίζουμε ποτέ θα γίνει η δευτέρα παρουσία του Χριστού;

Ας υποθέσουμε ότι θα γίνει ύστερα από είκοσι χρόνια ή τριάντα ή εκατό.

Ποια σημασία μπορεί να έχει αυτό για μας;

Μήπως για τον καθένα μας η συντέλεια δεν έρχεται με το τέλος της ζωής του;
 
Γιατί λοιπόν πονοκεφαλιάζετε και βασανίζεστε για το τέλος του κόσμου;
 
Δυστυχώς, όμως, όπως συμβαίνει και σε πολλές άλλες περιπτώσεις, στις οποίες αδιαφορούμε για τα ζητήματα που μας αφορούν άμεσα και καταπιανόμαστε με τα ζητήματα των άλλων, παραμελούμε τις δίκες μας υποθέσεις και φροντίζουμε για τις ξένες, έτσι και σε τούτη την περίπτωση αντί ο καθένας μας να ενδιαφέρεται για το δικό του τέλος, θέλουμε να μάθουμε με λεπτομερείς πως και ποτέ θα έρθει το κοινό τέλος όλων μας.
 
ΓΙΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΑΣ ΑΦΟΣΙΩΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΕΙ ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΚΡΙΝΕΙ.

2 σχόλια:

  1. Η καμηλα τις ξενες καμπουρες βλέπει,τη δική της δεν τη βλέπει λέει ο λαός και έχει δίκιο.Το θέμα μας έγινε η δευτέρα παρουσία,οι μετεωρίτες,οι άλλοι πλανητες,τα πάντα εκτός του εαυτου μας και της προετοιμασιας μας για την κρίση...Η κρίση γίνεται μια φορα για τον καθε άνθρωπο οπως μας διδάσκει ο αποστολος Παύλος.Απόκειται τοις ανθρώποις άπαξ αποθανείν μετά δε τούτο κρίσις...Δηλαδή κάθε άνθρωπος είναι προορισμένος να πεθάνει μια και μοναδική φορά και μετά απο αυτό ακολουθεί κρίση.Δηλαδή θα κριθούμε πρωτίστως την ημέρα και ώρα θανάτου μας και κατά δεύτερο λόγο στη δευτέρα παρουσία.Ας διορθώσουμε τους εαυτους μας προτου μας βρει ο θάνατος και για τα υπολοιπα ας τα αφήσουμε στο έλεος του Θεου.Ο Κύριος της ζωής και του θανάτου ας μας ελεήσει όλους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΚΕΦΤΕΙ,ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ,ΟΠΟΤΕ ΟΤΙ ΧΑΡΟΥΜΕ ΕΔΩ...ΜΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΙΑ,Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΠΙΚΡΟΣ...Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΜΑΣ,ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ.
    ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ,ΔΟΚΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εσεις τι λετε?