30 Ιουλ 2010

* ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΒΟΥΤΗΞΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΒΥΘΟ

ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΤΣΑΛΑΒΟΥΤΑΕΙ ΚΑΙ ΠΙΤΣΙΛΑΕΙ ΣΤΑ ΡΗΧΑ ΝΕΡΑ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΘΟΡΥΒΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΛΚΥΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΑΘΕΑΤΟΣ ΒΟΥΤΑΕΙ ΣΤΟ ΒΥΘΟ ΝΑ ΒΡΕΙ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΑ.

Ετσι δεν ειναι?
Σημερα αυτοι που προσελκυουν το ενδιαφερον ειναι αυτοι που κανουν θορυβο,αυτοι που κατηγορουν την Εκκλησια,αυτοι που βλασφημουν τα Θεια,αυτοι που εχουν κανει μοδα την αθεια.
Αντιθετα οι ταπεινοφρωνες μπορει να μην ...
ακουγονται αλλα κανουν κρυφα ελεημοσυνες μακρια απο τα βλεμματα του κοσμου,προσευχονται,ζουν ζωη Χριστιανικη,και γενικα κανουν τον Πνευματικο τους αγωνα χωρις να θελουν να το δειχνουν,χωρις τυμπανοκρουσιες.
Βλεπουμε σε τηλεοπτικα παιχνιδια-σκουπιδια που επιλεγουν ατομα τα οποια εχουν αστατη ζωη,αυτοι κεντριζουν το ενδιαφερουν του κοσμου.
Ατομα που πορνευσαν,ατομα που εκλεψαν,ατομα που μοιχευσαν,ομοφυλοφυλους,ατομα που εκαναν κακο στους γονεις η' καποιους συγγενεις κτλ.
Εχετε δει να προσκαλεσουν καποιον σωστο οικογενειαρχη?
Καποιον τιμιο ανθρωπο που ζει μια ησυχη ζωη σεβομενος τον γαμο του,καποιον που η αγαπη ειναι  κυριαρχη μεσα στην οικογενεια?

Αυτα σημερα θελουν να εχουν ως παραδειγματα της μοντερνας κοινωνιας μας,οτι πιο χυδαιο και ανωμαλο,και η πιο μεγαλη ανοησια ειναι οταν ο κοσμος χειροκροτει οταν αποκαλυπτουν οτι απατησε τον συντροφο,μοιχευσε,πορνευσε κτλ.
Τους επιβραβευουν κιολας.
Αυτους θελουν σημερα,και βλεπουν και τα παιδια μας και μετα λεμε γιατι δεν παμε καλα.

Ποσοι εχουν ως παραδειγματα Αγιους?
Ποσοι εχουν ως καθρεπτη καποια οικογενεια που αγιασε λογω της πιστεως της στον Χριστο με εργα και πραξεις?
Δυστυχως λειπει ο Χριστος σημερα απο τις ζωες μας.
Οι καρδιες μας εχουνε γινει λες και τις διατηρουμε σε καταψυκτες μερα νυχτα.
Δεν μας συγκινει τιποτε πλεον,χορτασαμε απο ολα.

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ,ΝΑ ΜΑΣ ΦΩΤΙΣΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΑΣ ΣΥΝΤΟΜΑ.
ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΘΕΟ ΟΛΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΟ.

ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ!!!

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος30/7/10 12:36

    Για έναν άνθρωπο που έστω για λίγο καιρό έκανε αυτο που λέμε πνευματική ζωή, που γνώρισε τι θα πει προσευχή έστω στα ρηχά μέτρα αντιλαμβάνεται ότι δεν υπάρχει πουθενά ευτυχία εκτός απο τον Χριστό. Τίποτα άλλο δεν αξίζει.
    ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ: Τώρα που έχω κάπως χαλαρώσει πνευματικά ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ η ευτυχία να κουράζομαι. Ναι να κουράζομαι όρθιος στην προσευχή να κουράζομαι έχοντας το κομποσκοίνι στο χέρι. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Στην αρχή δύσκολη η προσευχή, μετά όμως σαν μέλι στάζει η χαρά στην ψυχή, αν ρίχνουμε και ιδρώτα ακόμα πιο πολύ εσωτερική χαρά, αν φτάσουμε και σε κανένα δάκρυ ακόμα πιο πολύ.
    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΗ, ΜΙΑ ΕΝΤΟΝΗ ΖΩΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΓΑΠΗΤΕ/Η ΑΝΩΝΥΜΕ/Η...
    ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ?
    ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ,Η ΠΡΩΤΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ.
    ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΜΑΣ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.
    Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΗ,ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΤΕ,ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΕΤΕ Ο ΘΕΟΣ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΜΙΛΑΜΕ,ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΕΤΕ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ.
    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εσεις τι λετε?