26 Ιουν 2013

* ΠΙΣΤΗ Η' ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;


ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΒΓΑΖΕΤΕ;

ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗΣ ΠΙΣΤΗΣ;
ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ;
Η' ΑΠΛΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΟΔΑ; 

ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΣΑΤΕ;

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος26/6/13 14:48

    Προσωπικά, σαν βλασφημία το βλέπω. Ο σωστός χριστιανός, ένα σταυρουδάκι φοράει, τα υπόλοιπα τα έχουν κάνει μόδα οι "πνευματικά ανάπηροι" , που είναι χιλιόμετρα μακριά από την εκκλησία, και δεν αντιλαμβάνονται τί κάνουν μ' αυτά που θεωρούν και διαφημίζουν ως ωραία .
    Είναι λυπηρό, αλλά δεν το συναντούμε αυτό μόνο στα κοσμήματα...Και τσάντες με σταυρούς λανσάραν, και μπλούζες και φορέματα και εγώ δεν ξέρω τί άλλο....
    Δεν μπορούμε βέβαια να κάνουμε τίποτα.
    Σίγουρα αυτοί που θ'ακολουθήσουν την "μόδα" τους , είναι κι αυτοί δυστυχώς, όμοιοί τους. Κρίμα, είναι λυπηρό.
    Ε.Ο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος27/6/13 02:09

    Συμφωνώ κι εγώ με τα παραπάνω. Αυτό δεν έχει καμιά σχέση με χριστιανισμό. Ένας σωστός χριστιανός δεν θα το έκανε ποτέ, αλλά νομίζω και στοιχειώδεις γνώσεις να είχε.Δεν ξέρουμε αυτοί που κατεβάζουν τις ιδέες και τα προωθούν που αποβλέπουν. Ο πραγματικός χριστιανός πρέπει να προσπαθεί να βάλει το Χριστό στην καρδιά πρωτίστως, να τον αγαπά με όλο το είναι του και να έχει και τό σύμβολο της σωτηρίας, το σταυρό για τη φύλαξή του αλλά και σαν ομολογία της πίστης του.Τα παραπανίσια απλά δεν χρειάζονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πιστευω οτι ολα αυτα αποσκοπουν,στο να υποβαθμισουν την εννοια του σταυρου ως θρησκευτικου συμβολου.Με αλλα λογια αλλη μια επιθεση κατα της πιστεως μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος29/6/13 05:26

    Εχουν αναγαγει τον σταυρο σε μοδα...στα ρουχα,στα παπουτσια,στα κουβρλι..δεν εχει αξια ετσι..αξια εχει οταν τιμας το σταυρο που φορας με τη ζωη σου.
    Χρονια πολλα για τη σημερινη εορτη στους εορταζοντες...πην

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. .... Υπάρχουν και οι Δια Χριστόν Σαλοί!! Η κόλασή μας ή ο Παράδεισός μας ξεκινάει από τους λογισμούς μας. Ας μην παρεασυρόμαστε από τα εξωτερικά γνωρίσματα. Μόνον ο Θεός είναι Καρδιογνώστης. Κάποιος το βλέπει σαν πνευματική αναπηρία και κολάζεται και κάποιος άλλος το βλέπει σαν Δια Χριστόν Σαλότης για την αγάπη Του Θεού και Αγιάζει, και ας είναι στα μάτια του Θεού Πνευματική αναπηρία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος1/7/13 13:46

    Φαίνεται αυτή που θα πάρουν το συγκεκριμένο κόσμημα θα είναι 10 φορές ποιο πίστη από ότι θα φόραγε 1 σταυρό

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εσεις τι λετε?