22 Σεπ 2013

* Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΕΝΟΣ ΑΘΛΗΤΗ...


- Θεέ μου, καθοδήγησέ με στη δια βίου αναζήτηση της αλήθειας, με σκοπό τη δική μου πνευματική εξέλιξη, αλλά και τη βελτίωση της υγείας των συνανθρώπων μου.
- Θεέ μου, βοήθησέ με, ώστε να μπορέσω, ως θεραπευτής και δάσκαλος, να χρησιμοποιήσω όλα τα χαρίσματα και τις ικανότητές μου για εμένα και τους συνανθρώπους μου.
- Επίτρεψέ μου να διακρίνω και να βιώσω κάθε πληροφορία ή ενέργεια για το καλό το δικό μου και των συνανθρώπων μου.
- Βοήθησε με να διδαχθώ όσα περισσότερα μπορώ, με σκοπό να εξελιχθώ ως άνθρωπος, εμπλουτίζοντας την πείρα και τη σοφία μου.
- Θεέ μου, κατεύθυνέ με, πάντα, σε όσους, πραγματικά, χρειάζονται τη βοήθειά μου και είναι έτοιμοι να εφαρμόσουν τα όσα τους συστήσω.
- Θεέ μου, βοήθησέ με να συγχωρώ όσους άθελά τους με πληγώνουν, αποδεχόμενος ότι κανένας δεν είναι τέλειος.
- Βοήθησέ με να μην κρίνω, ούτε να κατακρίνω άλλους για πράγματα τα οποία δε θέλουν να αλλάξουν.
- Βοήθησέ με να αποδεχτώ το γεγονός ότι δεν μπορώ να βοηθήσω τους πάντες και ότι μερικοί συνάνθρωποί μου δεν επιθυμούν, πραγματικά, να είναι υγιείς.
- Θεέ μου, σε παρακαλώ, προστάτευε εμένα και όλους τους αγαπημένους μου συγγενείς και φίλους, καθώς, επίσης, και όσους αξίζουν την προστασία σου.
- Θεέ μου, βοήθησέ με να παραμείνω πάντα ευαίσθητος και τρυφερός, δίνοντας τον καλύτερο, πάντα, εαυτό μου στην υπηρεσία των συνανθρώπων μου.
- Σε παρακαλώ, προστάτεψέ με από τα κακεντρεχή σχόλια, από το φθόνο, τη ζήλεια, το μίσος και την κακία των συνανθρώπων μου.
- Σε παρακαλώ, κράτησέ με μακριά από οποιαδήποτε αρνητική αύρα και ενέργεια.
- Σε παρακαλώ, βοήθησέ με να ζω πάντα στο παρόν, βάσει της δικής μου φιλοσοφίας και με σεβασμό στους αναλλοίωτους συμπαντικούς σου νόμους.
- Βοήθησέ με να θυμάμαι πάντα να διαθέτω χρόνο για τον εαυτό μου και να απολαμβάνω ό,τι ΕΣΥ μου φέρνεις στη ζωή.
- Βοήθησέ με να παραμείνω ευτυχισμένος και υγιής, χωρίς να εξαντλούμαι υπηρετώντας τους άλλους.
- Θεέ μου, εάν κάτι ξέχασα να αναφέρω, φρόντισε να μου το φανερώσεις μέσω του ενστίκτου, της διδαχής ή μέσω της εμπειρίας.
Θεέ μου, Σε ευχαριστώ και Σε ευγνωμονώ για ΟΛΑ!

Σπάρτακος Μαρινακης

3 σχόλια:

Εσεις τι λετε?