29 Απρ 2014

* Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ BIG BANG


ΠΟΙΟΣ/ΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΨΕΙ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΝ ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ  ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΘΕΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΚΡΗΞΗΣ;

ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΚΔΟΧΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BIG BANG

3 σχόλια:

  1. Η μεγάλη θεωρία της Μεγάλης Έκρηξης,
    δεν είναι άλλο από την Αγίαν Ανάστασην Ιησού Χριστού. Το σκοτάδι για τους άθεους από όπου ξεκίνησε, είναι ο σκοτεινός άδης, και το ""συμπηκνωμένο σε ενέργεια, υπέρθερμο και υπέρπυκον κοσμικό άτομο"" κατά τους επιστήμονες που οφείλεται η έκρηξη, δεν είναι άλλος από Τον Δεσπότην Χριστόν μας που από τον σκοτεινόν Άδη ξεκίνησε την Αγίαν Ανάστασην, και το γεγονός ότι η ταχύτητα αυτής ήταν ασύλληπτη σε σχέση με την ταχύτητα του φωτός δεν είναι άλλο από το Άγιον Φως Της Αγίας Ανάστασης Ιησού Χριστού που επλήρωσε τα Σύμπαντα.!

    "Νυν πάντα πεπλήρωται φωτός ουρανός τε και γη και τα καταχθόνια..." Στον Αναστάσιμο κανόνα του Αγίου Ιωάννου Δαμασκηνού, περιγράφεται με άκρα ακρίβεια, η θεωρία της μεγάλης έκρηξης κατά τους Αθέους.

    Μετἀ την μεγάλη έκρηξη λένε οι Άθεοι τακτοποιήθηκε και δημιουργήθηκε η Ζωή στο Σύμπαν, που δεν είναι άλλο από το ότι άνοιξε ο Παράδεισος και η Αιώνιος Ζωή, που είναι η αληθής ζωή για τον οποιοδήποτε άνθρωπο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Ξαναγράφω όπως έγραψα σε προηγούμενο σχόλιο. Η Αγία Ανάσταση Ιησού Χριστού είναι το τρομακτικότερο, συγκλονιστικότερο, φρικτότερο, φωτεινότερο, ζωηφορότερο, γεγονός όλου του Σύμπαντος κόσμου, από κτίσεως κόσμου και μέχρι της συντελείας του κόσμου!!





    Υ/Γ Διευχών, να τακτοποιήσεις τις εκρεμότητες που έχεις αφήσει πίσω σου...και για τον Άγιο Νεκτάριο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΓΡΑΨΙΜΟ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΑΡΙΝΕ.
      ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ BIG BANG ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ 10 ΛΕΞΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΖΟΥΜΙ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑ.

      Διαγραφή
    2. Το θέμα είναι εάν συμφωνείς ή(διαζ) διαφωνείς!
      Γιατί δεν παραθέτεις τώρα την άποψη?
      Όσο για τις "ζουμερές και ουσιώδες" απόψεις έχω να πώ ότι ο Μέγας Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος για κάθε πρόταση /σειρά του κειμένου του Αγίου Ευαγγελίου , αφιέρωνε ολόκληρη σελίδα ανάλυσής τους. Για κάθε πρόταση σειρά, και ξέρεις γιατί?

      Διαγραφή

Εσεις τι λετε?