25 Φεβ 2010

* ΕΣΥ ΓΥΝΑΙΚΑ...ΜΕ ΤΙ ΣΤΟΛΙΖΕΣΑΙ?

ΛΙΓΕΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Θελετε να γινετε και εσεις μυροφορες?
Προσεξτε ομως τι μυρα θα βαλετε επανω σας.
Τα εξωτερικα μεταβαλλονται και χανονται.
Και τα μυρωδικα,και τα κομμωτικα,και τα μεταξωτα και τα χρυσαφικα και η νεοτητα και η ωραιοτητα ολα αυτα φευγουν και χανονται.
Οι μοδες αλλαζουν.
Τα χρυσαφικα πουλιουνται στην αναγκη και την φτωχεια η' τα κλεβουν μεσα απο το σπιτι.
Μονο η ωραιοτητα της ψυχης παραμενει αθανατη για παντα.

Ξερετε ποιος πρεπει να ειναι ο ...
αθανατος στολισμος σας?
Η πραοτητα,η γλυκυτητα,η υπομονη,η οικονομια,η νοικοκυρωσυνη,η σεμνοτητα,η αγνοτητα,η πιστη και η αφοσιωση στον συζυγο σας,η ευσπλαχνια,η ευσεβεια και πολλα αλλα τα οποια στηριζονται στην αγαπη προς τον Χριστο.

Με ολα αυτα φτιαξτε την καλυτερη ανθοδεσμη με τα καλυτερα ανθη και αρωματα και βαλτε την στην καρδια σας,στο σπιτι σας,στην κοινωνια.
Και τοτε το αρωμα της παρουσιας σας, θα κανει παραδεισο την γη.
Ετσι θα ειναι και η χαρη του Θεου παντα μαζι σας.

Αυτη ειναι η ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ

2 σχόλια:

  1. Ετσι ειναι,εμείς οι γυναίκες πρέπει να προσέχουμε τη συμπεριφορά πάνω απ όλα και απέναντι του Χριστού και απέναντι των ανθρώπων.Ποσες φορές δε μας έχει τύχει να πουμε για γυναίκα,είναι τόσο όμορφη αλλά τι ήθελε και άνοιξε το στόμα της και χάλασε την ωραία εντύπωση ?Η εξωτερική ομορφιά και τα εξωτερικά στολίδια δε σημαίνουν απαραιτητα και ομορφιά εσωτερική γιατι ολα τα άλλα κάποια στιγμή θα αποβουν άχρηστα.Οσο και να προσπαθουμε με την ωραία εμφάνιση να σαγηνεύσουμε έναν άντρα,θα πρέπει να μην ξεχνάμε,ότι όπως λέει ο λαός για να γνωρίσεις έναν άνθρωπο πρέπει να φάς και να κοιμηθείς μαζί του.Οταν λοιπόν ένα ζευγάρι είναι παντρεμένο ή έχει σοβαρή γνωριμία και βαδίζει προς το γάμο,ο ένας ήδη ξέρει τα χαρίσματα και τα ελαττώματα του άλλου,οπότε τα πολλά στολισματα περιττεύουν...Αλλωστε ειναι και εμπαιγμός του Θεού ο οποιος μας έκανε οπως μας έκανε,και πρέπει να τιμάμε αυτό που είμαστε,όχι να ζουμε για να αρέσουμε,αλλωστε δε γίνεται να αρέσουμε σε όλους .Προσοχή λοιπον απο τους σκοπέλους αυτους και ο Θεός βοηθός !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΩΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ,ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟΣ ΘΥΣΑΥΡΟΣ.
    ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΡΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΛΑΣΤΗΣ.
    ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ ΚΑΙ ΑΝΩΦΕΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εσεις τι λετε?