1 Φεβ 2012

* ΜΙΑ ΜΕΡΙΔΑ ΦΑΓΗΤΟΥ

ΠΟΛΥ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΣΤΑΣΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ.
Πρωτα απο ολα για το οτι ηρθαν τοσες χιλιαδες λαθρομεταναστες στην Ελλαδα απο τις χωρες τους δεν ειναι καθολου τυχαιο.
Οι περισσοτεροι που εχουν ερθει ειναι ισλαμιστες.

Αυτο σημαινει οτι στο μελλον θα υπαρξει σοβαροτατο προβλημα στην χωρα μας,μιας και στο ισλαμ δεν γνωριζουν την λεξη Χριστος και Αγαπη,παρα μονο μισος και θανατος.
Τωρα τι θα πρεπει να κανει η Εκκλησια σε αυτους τους ανθρωπους...
Εαν πιστευουμε οτι ο Θεος ειναι ο ουρανιος Πατερας μας τοτε ολοι εμεις στην γη ειμαστε τα παιδια του.
Οποτε ειμαστε μεταξυ μας αδερφια ασχετως το τι πιστευουν αυτοι.
Και σαν αδερφια θα πρεπει να τους δωσουμε ενα πιατο φαγητο.
Αλλα η Ελλαδα μας δεν μπορει να αντεξει τετοιο μεγαλο βαρος λαθρομεταναστων.
Η πολιτεια ειναι υπευθυνη για την απελαση τους στις χωρες τους.
Οπως βλεπουμε ομως αντι να τους απελασουν,επιτρεπουν να εισελθουν ακομη περισσοτεροι λαθρομεταναστες στην χωρα μας.
Εμεις σαν Ορθοδοξοι Χριστιανοι θα τους βοηθησουμε οσο μπορουμε τους ξενους αλλα θα πρεπει να βοηθησουμε και πρωτα τους Ορθοδοξους Ελληνες που δυστυχως πολλοι εχουν σοβαρα προβληματα διαβιωσης και πολλοι μάλιστα δεν εχουν χρηματα ουτε για φαγητο.
Ευτυχως υπαρχει η Εκκλησια η οποια φροντιζει για ολους αυτους που εχουν αναγκη.
Λενε να βοηθαμε τους λαθρομεταναστες για να μην πεινανε και φτανουν στο εγκλημα.
Μηπως χορτατοι δεν εγκληματουν?
Ολοι αυτοι που συλλαμβανονται καθημερινα και διαπραττουν ληστειες και φονους,ειναι ολοι νηστικοι?

Υπευθυνη για την κατασταση ειναι η πολιτεια και οχι η Εκκλησια.
Οπως τους εφεραν καλα θα κανουν να τους στειλουν στις χωρες τους μιας και πλεον αποκατασταθηκαν τα καθεστωτα τους και χαιρουν ελευθεριας και δημοκρατιας.

ΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΤΟΣ 2012 ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΕΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ, ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΟΥΜΕ.
ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ,ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΑ.

ΑΝΑΡΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΑΝ ΣΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΙΣ ΑΝΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ,ΖΟΥΣΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Η' ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ...

3 σχόλια:

  1. και ακόμα δεν είδαμε τίποτα... όταν θα αρχίσουν να γκρεμίζουν εκκλησιές και να χτιζόντουσαν τζαμιά τότε θα τα δούμε όλα, από την στιγμή που ήρθαν λαθρομετανάστες στη χώρα μας έχει διαγραφεί πλέων το μέλλον του ελληνα και η θρησκεία μας. Στην ΕΛΛΆΔΑ ΤΟΥ 2012 γίνονται πολλά και κυριαρχούν οι ξένοι είτε σε θρήσκευμα είτε σε δουλειά ακόμα και σε νοσηλεία πάντα είναι πρώτοι οι λαθρομετανάστες... τι να υποστηρίξουμε μετά και τι να απετησουμε??
    μια θρησκεία μας είχε μείνει και αυτήν κοιτάνε να την σβήσουν με κάθε τρόπο.. ο ΘΕΟΣ έλεγε πως όλοι είναι παιδιά του και αν πάμε με τα γραφόμενα τότε δύστυχως για εμάς ευτυχώς για εκείνους πρέπει να τους κοιτάξει και η εκκλησιά και το κράτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/2/12 01:24

    εχω προσέξει κάτι τελευταία.στους δρόμους οι ιαχωβάδες να προσπαθούν να πείσουν τους μετανάστες να πάρουν το περιοδικό ξύπνα.ειδαν 'οτι με τους έλληνες δεν γίνεται τίποτε και σου λεει ας πιάσουμε τους ξένους.και μάλιστα το περιοδικό ξύπνα είχε αραβικά γράμματα.έδειναν και φυλλάδια για τον θεό τους στην αριβικήν γραμμένα.που θα φτάσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος2/2/12 05:27

    Όπως βλέπω και δικές μας εργασίες πέρνουν σιγά σιγά ,θα το είδατε όλοι.Επειδή έχουν φτηνά μεροκάματα παίρνουν αυτούς ανασφάλιστα,σε λίγο καιρό θα τους ασφαλίσουν με νόμο και ο έλληνας ακόμη θα αναζητά μερόκαμα εκτός Ελλάδος.Μου έκανε εντύπωση που είδα πακιστανό να γυρίζει τη μανιβέλλα στης Λατέρνας στα σοκάκια της Πλάκας στην Ακρόπολη.[!!!]Ένα καθεαυτό ελληνικό παραδοσιακό όργανο να το χειρίζεται ξένος και όχι έλληνας..Δεν είναι μόνον αυτό,όπως μου είπαν παντρεύονται σωριδων στα Δημαρχεία με ελληνίδες.Είναι καλό να μπλέκονται έτσι οι φυλές και τα τέκνα τους να είναι μεμειγμένα?Φταίμε και εμείς τελικά.Διότι δεν κρατήσαμε την χριστιανική παράδοσή μας.Αλλά και οι ηγήτωρες αυτού του κράτους,δεν είναι άμοιροι ευθυνών.Έχει γίνει ένα συνοθύλευμα ακαταστασίας στην Ελλάδα.Δεν υπάρχει αξιοκρατεία,δεν υπάρχει λογική,ούτε αγάπη διακριτική επειδή χάσαμε όλοι τον δρόμο για το Θεό..?πην

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εσεις τι λετε?