12 Ιουλ 2009

* ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ?

Ποιοι είναι οι στόχοι στη ζωή σου;
Να αποκτήσεις περισσότερα χρήματα, μεγαλύτερο σπίτι, καλύτερο αυτοκίνητο και πλατύτερη φήμη στην κοινωνία;
Αυτά είναι δυστυχώς τα χαρακτηριστικά του πετυχημένου ανθρώπου που η αρνησίθεη κοινωνία μας προωθεί μέσα από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.
Αν υιοθετήσεις τις υπαγορεύσεις αυτές είσαι χαμένος και προορισμένος να ζήσεις στη δύνη μιας ανήλεης πίεσης χωρίς τελειωμό.
Αντίθετα αν ψάξεις να βρεις γιατί ο Θεός έφτιαξε τον άνθρωπο και ποιος είναι ο τελικός σκοπός της ύπαρξης του, αν θελήσεις να ακολουθήσεις τις Θεϊκές επιταγές, πηγαίνοντας ακόμα και ενάντια στο ρεύμα του κόσμου αυτού, αντί να αυξηθεί η πίεση στη ζωή σου, θα αμβλυνθεί.
Εάν συντονιστείς με το θέλημα του δημιουργού Θεού για τη ζωή σου, θα ανακαλύψεις μοναδικές πηγές άντλησης δύναμης που θα σε βοηθήσουν να ακολουθήσεις μια μοναδική πορεία ζωής απολαμβάνοντας κάθε στιγμή της ζωής που Θεός σου δίνει στην οικογένειά σου, στην εργασία και στην εκκλησία.
Ο Θεός θέλει με την οδηγία του Λόγου Τον εσύ να αποφασίσεις για τις προτεραιότητες στη ζωή σου. Μην αφήνεις την καταναλωτική κοινωνία έμμεσα ή άμεσα να καθορίζει ποια πορεία θα πρέπει να ακολουθήσεις.
Για παράδειγμα, μπορεί να ζήσεις μια πολύ καλύτερη ποιοτικά ζωή παίρνοντας ένα μικρότερο αυτοκίνητο από το να χρειαστεί να δουλεύεις σε δυο βάρδιες, για να αποκτήσεις το τελευταίο μοντέλο που η έντεχνη τηλεοπτική διαφήμιση προσπαθεί να σε πείσει ότι αξίζει σε σένα! Ζούμε σε εποχή που η επιρροή του περιβάλλοντος και της κοινωνίας είναι αυτή που δημιουργεί τις μεγαλύτερες πιέσεις.
Μην ακολουθήσεις τις υπαγορεύσεις της και τοποθέτησε τις δικές σου προτεραιότητες με οδηγό το Λόγο του Θεού.
Η επιτυχία, όπως ο κόσμος την ορίζει είναι πολύ διαφορετική τις περισσότερες φορές από εκείνη που ο Λόγος τον Θεού περιγράφει και συστήνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εσεις τι λετε?