9 Μαΐ 2013

* ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ...




Η ζωή μου άλλαξε ουσιαστικά από τη στιγμή που διαγνώστηκα με σκλήρυνση κατά πλάκας.

Σε ποιο σημείο άλλαξε η δική σας ζωή;

Περιμένω τις απαντήσεις σας.


B.Z.

11 σχόλια:

  1. Χριστός Ανέστη!!!
    Η ζωή μου άλλαξε αρκετά χρόνια πρίν όταν γνώρισα Τον Χριστόν μας, καθόσον είχα μεταθανάτιες αναζητήσεις αλλά και διότι η κατά κόσμον νυχτερινή διασκέδαση και η ηδονή της κοσμικής ζωής, περισσότερο κούραση έδινε στην ψυχή μου παρά ξεκούραση!! Αμέσως μπήκα αδιαπραγμάτευτα και αποφασιστικά στην Αγία Ορθόδοξη Εκκλησία.
    Όμως την μεγάλη εσωτερική έκρηξη Αγίας Πίστεως την ένιωσα μέσα μου, όταν κληθήκαμε νεαροί Αξιωματικοί τότε να υπερασπιστούμε την Πατρίδα μας κατά το θερμό επεισόδιο στα Ίμια. Νιώσαμε ότι φεύγαμε για ένα ταξίδι χωρίς επιστροφή, --φεύγαμε για πόλεμο,-- και διαπίστωσα το πόσο μικροί και ασήμαντοι είμασταν σε τούτη τη ζωή.

    http://ellinikoistologio.wordpress.com/2010/02/02/%ce%b9%ce%bc%ce%b9%ce%b1-z%cf%8e%cf%83%ce%b1-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%cf%89%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b7-%ce%b2%ce%b9%cf%89%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%bc%ce%b1%cf%81%cf%84%cf%85%cf%81%ce%af/

    Μετά από όλα αυτά, το 1999 έζησα Χάριτι Θεού μία άλλη τρομακτική εμπειρία εν Χριστώ, που μου έχει αφήσει ανεξίτιλα τα σημάδια της, μέχρι σήμερα!!
    Είναι ότι φρικτότερο και ομορφότερο έχω ζήσει μέχρι σήμερα και Δοξάζω και Ευχαριστώ Τον Πανάγαθο Θεό για ότι με έχει ευεργετήσει!!!
    Με την βοήθεια Του Αγίου Θεού, αρνήθηκα την συμμετοχή μου στην πολεμική επιχείρηση του ΝΑΤΟ ενάντια στην Γιουγκοσλαβία και Σερβία του 1999 για λόγους θρησκευτικής συνείδησης. Δεν μου επέτρεψε η συνείδησή μου να πλεύσω εναντίων Ορθοδόξων αδελφών (Σέρβων) που δεν απειλούσαν την εδαφική μας ακεραιότητα. Η πολεμική επιχείρηση ήτανε παράνομη και ανήθικη. Τα μέσα ενημέρωσης το καλύπτανε ως έκτακτη επικαιρότητα λεπτο προς λεπτό. Για την άρνησή μου με συλλάβανε, πήγα φυλακή, αποτάχτηκα απο το Π.Ν. με 13,7 έτη υπηρεσία, πήγα στο Εμπορικό Ναυτικό μου στερήσανε τα αντίστοιχα διπλώματα Εμπορικού Μαυτικού παράνομα και καταχρηστικά, έμεινα άνεργος για αρκετό χρονικό διάστημα, μου καταλογίσανε μέσω εφορίας πρόστιμο 6,4 εκατομύρια δραχμές, όπου σε 10 ημέρες έληγε η προθεσμία και δεν είχα μία. Για εκείνη την υπόθεση έχω "συλλέξει", οκτώ εντελώς άδικες καταδικαστικές αποφάσεις σε διάφορα επίπεδα δικαιοσύνης, συμπεριλαμβανομένου και του δικαστηρίου ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
    Όμως όταν οι άνθρωποι ρίχνανε το δηλητήριο πάνω μου, ο Πανάγαθος Θεός με ζέσταινε με την Αγάπη Του και με έτρεφε με την θαλπωρή Του και Την Δόξα Του!!!

    http://articles.chicagotribune.com/1999-04-21/news/9904220419_1_archbishop-christodoulos-nato-greek-orthodox-church

    Είθε να αξιωθώ με τις ευχές και προσευχές σας, να μας γλυτώσει ο Πανάγαθος Θεός και από Το Μέγα Θηρίο της Αποκαλύψεως, που κατά τα γραφόμενα είναι προ των πυλών το σφράγισμά του.
    Είθε να αξιωθούμε της Ουρανίας Βασιλείας Του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΑΡΙΝΕ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗ ΣΑΣ.
      Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος9/5/13 13:26

    Χριστός Ανέστη!Πρώτη φορά μπαίνω στο ιστολόγιό σας και πατώ το πλήκτρο για να ακούσω τον ύμνο,αλλά παίζει μόνο ένα δευτερόλεπτο,ξαναπατάω πάλι τα ίδια.Μήπως κάνω κάτι λάθος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΤΟΝ INTERNET EXPLORER ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕ TO GOOGLE CHROME ΠΑΙΖΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.
      ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος9/5/13 16:36

    Δεν μπορω να γραψω
    Τρεμοπαιζει η εικόνα.
    Ειμαι με ταμπλετ.
    Αυριο

    Θα ξαναπροσπαθησω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΤΟ BLOGSPOT ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΝΑ ΤΡΕΜΟΠΑΙΖΕΙ Η ΣΤΗΛΗ ΣΤΑ ΠΛΑΙΝΑ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ.

      ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ.

      Διαγραφή
  4. Ελενη10/5/13 14:16

    Η δική μου ζωή, άλλαξε,μετά από ένα πολύνεκρο δυστύχημα (νταλίκα με λεωφορείο),με 9 νεκρούς, όταν για τρεις διαφορετικούς λόγους δεν κάθισα σε 3 συγκεκριμένες θέσεις που είχα σκοπό να καθίσω, ενώ οι άνθρωποι εκείνοι που έτυχε να κάθονται σ' αυτές, σκοτώθηκαν.
    Πήρα παράταση ζωής και δοξάζω από εκείνη την ημέρα τον Θεό, γιατί εξαιτίας του τροχαίου, μπορεί να " χάλασε " μεν το κορμί μου (υπάρχουν προβλήματα υγείας που δεν είναι όμως εξωτερικά ορατά, ), αλλά "έφτιαξε" η ψυχή μου....Χίλιες δόξες...ήμουν το προβατάκι που είχε ξεφύγει, και Εκείνος άπλωσε το άγιο χέρι Του, να το πιάσει και να το επαναφέρει. Δόξα τω Θεώ.
    Ε.Ο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος11/5/13 10:39

    Ελένη, σ' ευχαριστούμε πολύ που μοιράστηκες μαζί μας την ιστορία σου.
    Εύχομαι να είσαι πάντα καλά.
    Φοβερή ιστορία και μεγάλο αγώνα έχεις περάσει...
    Τελικά, μέσα από τις δυσκολίες της ζωής "βλέπουμε" καλύτερα τον Θεό.
    Είμαι σίγουρη ότι δεν θα ξεχάσεις ποτέ την αγάπη Του!
    Σ' ευχαριστούμε και για τα όμορφα κείμενα που μοιράζεσαι μαζί μας.
    Παίρνει ο ένας θάρρος από τον άλλο.... Και όλοι μαζί από τον Θεό!
    Είναι πολύ ωραίο να συναντιόμαστε σ' αυτό το blog.
    Σ' ευχαριστώ από καρδιάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος12/5/13 09:12

    Αδυνατον
    Δεν γινεται
    Τιποτεμε το μπλοκ αυτο/
    Στέλλα/μπαίνω/κανόνια/με αυτοκράτορας τρέμει η εικόνα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΤΙ ΓΡΑΨΑΤΕ.
      ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΓΡΑΨΤΕ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ.

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος12/5/13 14:27

    Μαθήματα. ΖΩΉΣ!
    Υπομονή,κορίτσια μας..

    Υπερηφάνεια και μονον

    Για τον πρωτο αναγνωστη,
    Ωραία ιδανικα....

    Η ζωη μου αλλαξε
    Πνευματικα

    Δεν θα πω αλλα
    Μακάρι μεχρι

    Το τελος... ... π

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εσεις τι λετε?