29 Αυγ 2009

* ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟ?

Αγαπαμε τον Χριστο?
Αν τον αγαπουσαμε, πανω απο ολα θα αγαπουσαμε και τον διπλανο μας,θα μιλουσαμε με τον γειτονα μας,θα νοιαζομασταν και τον συνανθρωπο μας...
Ολα αυτα στις περισσοτερες περιπτωσεις συμβαινουν στην καθημερινη μας ζωη.
Μας νοιαζει ο εαυτος μας,μας νοιαζει το ΕΓΩ μας και τιποτε παραπανω.
Η διδασκαλια του Ιησου Χριστου μας τα παρεχει ολα ετσι ωστε να ζησουμε ζωη χαρισαμενη επι της γης,αλλα σημερα ποιος ειναι ευτυχισμενος πανω στην γη?
Τον ακουμε ομως?
Θελουμε να τον ακουμε?
Θελουμε να ακουμε για Χριστο σημερα?
Δυστυχως σημερα σπανια να ακους για Χριστο σε συζητησεις μεταξυ ανθρωπων,και αν καποιος τολμουσε να πει λεξη για τον μοναδικο σωτηρα των ψυχων μας...θα τον ειχαν αποστομωσει αμεσως.
Εμεις θα μιλαμε και σε οποιον αρεσουμε.
Το να μιλαμε για Χριστο δεν ειναι ντροπη,αλλα ειναι ομολογια πιστεως.

3 σχόλια:

  1. Αυτή η κουβέντα γίνεται σημερα σε πολλά εκκλησιαστικά μπλογκ.Δεν μιλάει ο κόσμος για Χριστό,δεν θέλει να ακούει για Χριστό.Και πώς να ακουσει κανεις για Χριστό όταν είναι μπολιασμένος στην αμαρτία ως εκει που δεν παίρνει...Οταν ο λόγος του Χριστού ειναι έλεγχος και κάρφος στα μάτια του...Το θέμα όμως είναι πάρα πολύ σοβαρό,γιατί αφορά το αιώνιο μέλλον μας.Αλλο αν εμεις φερομαστε ωσαν να μην υπήρχε αιώνιο μέλλον...Τι να πει κανείς Ηλία ?Ο Χριστός ας μας ελεήσει όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ,ΑΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΧΡΙΣΤΟΣ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΕΚΡΟΙ.
    ΑΦΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΕΚΡΟΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ,ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος18/8/10 10:25

    δεν πιστευω με οτι εχει σχεση με παλαια διαθηκη γιατι εναι κατασκευασμα εβραικο και πιστευω οτι ΟΧΡΙΣΤΟΣ αλλα διδαξε και αλλα γραφτηκαν απο τις οικουμενικες συνοδους και αυτη η εμμονη της καταστροφης του ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ πολιτισμου με εχουν κανει και εχω αλλαξει αρδην τις αποψεις μου ως προς την χριστιανικη θρησκεια . και το τελευταιο ο ΧΡΙΣΤΟΣ ειπε ερευνατε τας γραφας ενω η εκκλησια λεει πιστευε και μη ερευνα . γιατι να την πιστεψω λοιπον?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εσεις τι λετε?