30 Νοε 2009

* ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΝΑΙ Η' ΟΧΙ?


ΣΗΜΕΡΑ ΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ,ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΤΙΚΑ.
ΠΩΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ,ΓΙΑ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΥΙΟ,ΓΙΑ ΣΩΤΗΡΑ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ ΜΑΣ,ΠΩΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ,ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ?

Αυτόι θα μας πουνε ότι αυτά είναι παραμύθια για μωρά,και γριούλες που έχουνε αλσχάιμερ.

ΚΑΙ ΟΜΩΣ  Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ...

Τα χαρίσματα, προσφέρονται κατά κύριον λόγον,στον...
 προσευχόμενον ΑΠΛΑΝΩΣ, με την λεγομένη νοερά προσευχή, καρδιακή προσευχή,με το «Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησόν με»,να αναδύει και από το Πανάγιον Πνεύμα μέσα απ’ την καρδιά του,ή κατά την διάρκειαν της Θείας Λειτουργίας, σε οποιοδήποτε σημείον από την Δοξολογία μέχρι και το «Δι’ ευχών», ή όταν κοινωνεί των Αχράντων Μυστηρίων,ή όταν πνευματικά λαμβάνει αυτό στο λόγο του Θεού, το Ευαγγέλιο.

Οπότε δεν θα μας τρομάζει τίποτα…

Έρχονται καιροί δύσκολοι, δε πα να έρχονται, έρχεται ο Αντίχριστος, δε πα να’ρχεται,θα ρίξουν βόμβες ατομικές, δε πα να ρίξουν, θα ρίξουν δηλητήρια και αέρια, δε πα να ρίξουν, θα πέσει πείνα, δε πα να πέσει.

Εμείς έχουμε ΠΙΣΤΗ, έχουμε ΖΩΝΤΑΝΗ ΠΙΣΤΗ,και η πίστις μας κάνει θαύματα,και ο Θεός δεν θα αφήσει τα παιδιά του,αρκεί με ΠΙΣΤΗ να προσεύχονται σ’ Αυτόν.

Δεν μας τρομάζουν οι καιροί.

Ήρθαν οι διωγμοί όπου οι μάρτυρες, κατά χιλιάδες,κατά εκατοντάδες, κατά εκατομμύρια, εσφάχτηκαν,από τους αιμοβόρους διώκτες, βασανιστάς, από τα άγρια θηρία,από τους χίλιους δυο διωγμούς και εξορίες,και ερχονται τα χειροτερα.

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ,ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ,ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ.
ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟ ΑΓΙΟ,ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΣΩΤΗΡΑ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ ΜΑΣ ΧΡΙΣΤΟΥ.

ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΧΡΙΣΤΟ ΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗ?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εσεις τι λετε?