30 Μαΐ 2009

* ΜΗΝ ΒΑΣΙΖΕΣΕ ΣΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΣΟΥ...

Μια επιτυχημένη σχέση ή ένας ευτυχισμένος γάμος δεν στηρίζεται στα γαλανά μάτια!
Μια όμορφη κοπέλα ή ένα πανύψηλο μοντέλο με ξανθιά μαλλιά και γαλανά μάτια δεν σημαίνει πως μπορεί να ενθουσιάσει τη καρδιά ενός αγοριού.
Ίσως η πρώτη ματιά να ικανοποιεί για λίγο, εάν όμως ο εσωτερικός κόσμος ή ο χαρακτήρας της κοπέλας είναι δύστροπος δεν θα αλλάξει τίποτα.
Μην προσπαθήσετε να "παραπλανήσετε" ένα αγόρι με την εξωτερική σας εμφάνιση.
Αργά η γρήγορα (το πιθανότερο σύντομα) θα καταλάβει το χαρακτήρα σας και θα απομακρυνθεί χωρίς να το πάρετε είδηση!
Δουλέψτε στο χαρακτήρα σας και διαμορφώστε τον ψυχικό σας κόσμο με τις αρετές του Θεού. Να είστε σίγουρη πως θα εκτιμηθεί
Ο κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός και αποδεκτός γι αυτό που είναι.
Είναι λάθος να πιστεύουμε πως μόνο οι όμορφες κοπέλες θα επιβιώσουν.
Η ζωή επιβεβαιώνει το αντίθετο.
Κοινωνικά επιτυχημένες γυναίκες φτάνοντας μάλιστα στα ψηλότερα σκαλιά της δημόσιας ζωής δεν στηρίχθηκαν στην ομορφιά τους αλλά στα χαρίσματά τους την εργατικότητά τους και τον ισορροπημένο ψυχικό τους κόσμο.
Κάθε σώμα έχει τις δικές του ατέλειες.
Έχουμε δει "πετυχημένα" μοντέλα που, πολλά νεαρά κορίτσια θα ήθελαν να έχουν τα όμορφα μάτια τους, τις "τέλειες" αναλογίες τους και τα γλυκά χαρακτηριστικά του προσώπου τους. Παρόλα αυτά, εάν είχαμε τη δυνατότητα να ρωτήσουμε τα μοντέλα θα διαπιστώναμε πως και αυτά θα είχαν να μας εκθέσουν ατέλειες τους που ενοχλούν και που με μεγάλο κόπο αλλά και πολλά χρήματα προσπαθούν να κρύψουν ή να βελτιώσουν (μέικ απ, καθημερινή έντονη και κοπιαστική γυμναστική, χειρουργικές επεμβάσεις, κλπ).
Μην εντυπωσιάζεστε με αυτό που συνήθως λάμπει

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εσεις τι λετε?