1 Οκτ 2009

* ΜΑ ΠΟΣΟ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ?

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ  ΑΔΕΡΦΙΑ,ΓΕΜΑΤΟ ΦΩΤΙΣΗ,ΔΥΝΑΜΗ,ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑ ΘΕΟ,ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΩΤΗΡΑ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ ΜΑΣ,ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ.

Τα παρακατω παραδειγματα ειναι ακρως αληθινα και δειχνουν το θρασος και την αθλιοτητα στον μεγαλυτερο βαθμο που υπαρχει.
Με τα χρηματα τους θελουν να χρησιμοποιησουν στις παρανομιες τους τους Ιερεις.
Ποσο τραγικη καταντια υπαρχει σημερα!!!
Διαβαστε και θα καταλαβετε τους παραλογισμους.


***Στην Εκκλησια της Αγιας Βαρβαρας μια νεαρη σχετικα κυρια, αναβε λαμπαδες ισα με το μποι της,...
...μια μερα ειπε στον Ιερεα:
-Σας παρακαλω Πατερ,θα μου κανετε μια Παρακληση  στην Αγια Βαρβαρα που τοσο πολυ την λατρευω,για να χωρισω τον αντρα μου και να παρω τον ''φιλο''μου? 

***Καποιος πηγε στον Ιερεα και του ζητησε να παρακαλεσει τον Θεο για να βαλει τον γειτονα του στην φυλακη,επειδη τον ειχε αδικησει διωχνοντας τον υιο του,παντρεμενο με παιδια απο την δουλεια.
Εξαλλος απο οργη ειπε στον Ιερεα:
-Προκειμενου να τον σκοτωσω εγω και να παω φυλακη,κανε εσυ παπα μου προσευχες να τον βαλει ο Θεος μεσα.

***Μια κυρια θελησε να προσφερει πολλα χρηματα στον Ιερεα λεγοντας του:
-Οσα εκατομμυρια θελεις θα σου δωσω για να πεισεις τον Θεο μια και τα εχεις καλα μαζι Του, να λυσει τα μαγια απο τον εραστη μου,που με εγκατελειψε-που ηταν ο δυστυχος και παντρεμενος-και να γυρισει στην αγκαλια μου και παλι,αφου χωρησει την γυναικα του(με τρια παιδια).

Τι παραλογισμος και αυτος...θελουν τον Θεο συνεργο στις μοιχειες και τα διαζυγια,αλλοι επικαλουνται τους Αγιους,αλλοι την Παναγια μονο και μονο να πετυχουν τους παρανομους σκοπους τους.
Και δεν ειναι τα μοναδικα παραδειγματα...υπαρχουν ενα σωρο τετοια,και τι δεν εχουν ακουσει οι Πνευματικοι Πατερες μας...

2 σχόλια:

  1. Καλό μήνα σε όλους !Αν είναι δυνατόν !Δεν τα πιστεύω αυτά που διαβάζω...Ο Χριστός είναι για να τον παρακαλούμε να μας φωτίζει,να μας οδηγεί και να ζητάμε μόνο καλά πράγματα για τον εαυτό μας και τους άλλους.Δεν είναι για να του ζητάμε να νομιμοποιήσει τα πάθη μας και τις σαρκικές επιθυμίες μας !Ο Θεός ας μας ελεήσει όλους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και οσοι τρεχουν στις χαρτοριχτες,καφετζουδες,μαγισσες και ολα τα συναφη το κανουν για να βλαψουν καποιον αλλον.
    Οι απατεωνες τα οικονομανε και τα κοροιδα τρεχουν.
    ΜΟΝΟ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΛΥΣΕΙΣ,ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ.
    ΟΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ,ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εσεις τι λετε?